طرز تهیه پاستا با سس آلفردو در ام تی فود


ام تی فود طعم واقعی پاستا با سس آلفردو را به شما هدیه می دهد.

پاستا یکی از غذاهای محبوب در اکثر کشورهاست و ما اینجا قصد داریم روش تهیه این غذای خوشمزه را به سبک کیترینگ ام تی فود را به شما عزیزان آموزش دهیم .
در این مطلب سعی شده از مواد اولیه ای که به سادگی در دسترس عموم هست استفاده شود.

مواد اولیه مورد نیاز :
سیر      2 حبه
خامه      1 پیمانه
پنیر ( پارمزان )    1 پیمانه
کره گیاهی یا حیوانی   1/4 پیمانه
جعفری تازه    1/6 پیمانه

ابتدا سینه مرغ را به صورت کامل بشویید و استخوان های آن را جدا کرده و گوشت را قطعه قطعه کنید .

ما در ام تی فود فیله ها را برش داده و آن را مزه دار می کنیم شماهم اگر دوست دارید مرغ را با ادویه دلخواه طعم دار کنید.

مرغ را به شکل دلخواه خورد کنید، میتوانید آن ها را مکعبی خورد کنید.

 

ام تی فود - پاستا آلفردو

مرحله اول

ما در ام تی فود برای تهیه پاستا در ابتدا باید سینه مرغ را به صورت کامل شسته و تکه تکه می کنید، بهتر است تکه ها به صورت نواری نازک باشد.

نوع برش و اندازه تکه ها کاملا سلیقه ای است و برای مزه دار کردن هم می توانید به صورت کامل قبل از برش این کار را انجام دهید ام تی فود به شما توصیه می کند حتما بعد از برش و قطعه قطعه کردن این کار را کنید که راحتتر مزه دار شود.

مرحله دوم

بعد از تکه تکه کردن مرغ ها آنها را در کاسه ریخته و نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم روغن زیتون را به آن افزوده و کاملا ترکیب میکنیم و بعد از این بخش، مرغ ها را در ظرف مناسب قرار داده و روی آن را سلفون کشیده و در یخچال قرار می دهیم .

قارچ ها را با یک دستمال خیس تمیز کرده و با کمک چاقو پوست رویی آن را بگیرید و به صورت ورقه ای متوسط خرد کنید سپس شعله زیاد با مقداری روغن تفت دهید.

این نکته هم هدیه ام تی فود به شما : در شعله زیادقارچ آب نمی اندازد

مرحله سوم:

1/4 پیمانه کره را در تابه ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم آن را ذوب کنید سپس 2 حبه سیر را ریز ریز رنده کنید و در کره آب شده تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

1 پیمانه خامه را نیز به سیر رنده شده تان اضافه کنید و تفت دهید تا کمی باز شود. در ام تی فود معمولا شیر و خامه را از قبل بیرون قرار میدهیم تا به دمای محیط برسد سپس در ظرف مناسبی این دو را با کمک همزن ترکیب کرده و به سیر و کره اضافه می کنیم.

یک نکته دیگر که در پاستای معروف ام تی فود لحاظ میشود ترکیب کردن شیر و خامه با مخلوط کن دستی و با هم زدن به مدت 2 دقیقه است تا به هیچ وجه خامه گوله گوله نشود .

ام تی فود

مرحله چهارم

پنیر پارمزان را نیز به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.نکته قابل توجه در این مرحله میزان پنیر است.

پنیر را آرام آرام به سس اضافه کنید و سعی کنید سس را بیش از حد غلیظ نکنید.

مقدار اندکی نمک و فلفل سیاه به این سس اضافه کنید و هم بزنید، برخی افراد از فلفل قرمز و آویشن نیز در این مرحله استفاده می کنند.

اگر دوست ندارید که سیر خام به سس اضافه کنید در این مرحله می توانید از پودر سیر استفاده کنید.

 

جعفری را به صورت ریز ریز خرد کنید و به سس اضافه کنید. این مرحله کاملا به دلخواه شما بوده و قابل حذف است

در ام تی فود با توجه به خواسته مشتری سفارش میتواند با جعفری یا بدون جعفری باشد.

قابلمه ای را پر از آب کنید و بگذارید تا بجوشد، مقداری روغن به همراه نمک به آب جوش اضافه کنید.

مرحله پنجم

قارچ های سرخ شده را نیز به سس اضافه کنید و هم بزنید، پاستا های پخته شده را آبکش کنید.

پاستا های آبکش شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا ها برود.

می توانید نصف لیوان از آب پاستا در حال جوش کنار بگذارید و در این مرحله به سس اضافه کنید تا سس کمی آبکی تر شود.

وقتی به غلظت دلخواهتان رسید شعله را خاموش کنید و سرو کنید.

مهم: در منوی کیترینگ ام تی فود پاستا آلفردو با همین رسپی موجود می باشد

 

نکته: پس از افزودن پاستا به سس بلافاصله باید آن را سرو کنید در غیر این صورت سس آلفردو می ماسد و ظاهر و طعم جذابی نخواهد داشت.

نکات مهم در تهیه پاستا آلفردو ام تی فود

شما می توانید این غذای لذیذ را به کمک جعفری و گوجه گیلاسی تزیین کنید.

شما می توانید از آویشن در تهیه سس آلفردو نیز استفاده کنید که طعم بی نظیری به سس می دهد.

اگر طعم سیر تازه را دوست ندارید می توانید از پودر سیر استفاده کنید.

در مصرف کره دقت کنید زیرا استفاده زیاد از کره مزه پاستا را تغییر می دهد.

شما می توانید فیله بدون خرد کردن مزه دار کنید و سرخ کنید سپس به صورت نواری برش دهید و روی پاستا بگذارید.

استفاده از آب پاستا پخته شده باعث رقیق‌تر شدن سس و خوشمزه تر شدن آن می شود.

می توانید اندکی آب لیمو به قارچ در حال تفت دادن اضافه کنید.

افزودن جعفری به پاستا دلخواه است شما می توانید اضافه نکنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *