عوارض مصرف گوشت قرمز

عوارض مصرف گوشت قرمز

عوارض مصرف گوشت قرمز چیست؟ چه مقدار گوشت قرمز در برنامه غذایی باید وجود داشته باشد؟

در مقاله ام تی فود می خواهیم به سوالات این چنینی پاسخ دهیم، تا هم وطنان عزیز همواره سالم و سلامت باشند.

عوارض مصرف بی رویه گوشت قرمز

گوشت قرمز فواید خیلی زیادی دارد اما استفاده بیش از حد و غلط از آن منجر به بیماری های خطرناک و کشنده می شود.

عوارض گوشت قرمز:

  • کلسترول و چربی
  • بیماری های گوارشی
  • کبد چرب
  • چاقی

کلسترول و چربی بالا از عوارض مصرف زیاد گوشت قرمز است، همچنین باعث افزایش فشار خون و غلظت خون شده و احتمال سکته قلبی را افزایش می دهد.

گوشت فیبر کمی دارد در نتیجه هضم آن برای معده و دفع آن برای روده بزرگ سخت است، افرادی که مصرف گوشت بالایی دارند اغلب یبوست دارند.

سرطان روده و معده از مهم ترین بیماری های گوارشی هستند که ب دلیل استفاده بی رویه از گوشت قرمز به وجود می آیند.

به دلیل بالا بودن چربی گوشت قرمز به راحتی میتواند باعث افزایش وزن و چاقی شود، خود چاقی مسبب انواع بیماری ها است.

تجزیه پروتئین گوشت قرمز برای کبد سخت است پس استفاده زیاد آن منجر به تجمع پروتئین در کبد و باعث بیماری کبد چرب می شود.

عوارض مصرف گوشت قرمز

تمام این عوارض برای فراورده های گوشتی مانند سوسیس، کالباس، ژامبن و … چندین برابر خود گوشت است.

مضرات مصرف گوشت قرمز برای خانم ها

از عوارض مصرف گوشت قرمز به مقدار زیاد برای خانم ها سرطان سینه و رحم است، بانوان باید برای حفظ سلامت خود میزان مصرف گوشت قرمز را کنترل کنند.

 

 

مضرات مصرف زیاد گوشت قرمز برای آقایان

مردانی که بیش تر از نیاز گوشت قرمز مصرف می کنند بیش از سایر آقایان در معرض سرطان پروستات هستند.

 

فواید گوشت قرمز

گوشت قرمز ، یکی از پر خاصیت ترین مواد غذایی است که ما میخوریم. این گوشت، سرشار از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین ها است که برای حفظ سلامت جسم لازم است.

گوشت قرمز حاوی امگا 3، اسید چرب CLA، ویتامین A و D می باشد.

ویتامین ها و مواد معدنی گوشت قرمز : ویتامین B3 (نیاسین)، ویتامین B12 (کوبالامین)، ویتامین B6 (پیریدوکسین)، آهن، روی، سلنیوم، کراتین و کرانوزین

کسانی که اصلا گوشت قرمز نمی خورند، با کمبود این ویتامین ها و… مواجه هستند، که بر عملکرد مغزی و عضلانی تاثیر دارد.

عوارض مصرف گوشت قرمز

 

بشقاب رژیم غذایی سالم

نیمی از یک بشقاب غذای سالم را سبزیجات( پخته یا خام) تشکیل می دهد، یک دوم نیمی دیگر را پروتئین(گوشت قرمز یا سفید) و یک دوم دیگر نیمه را کربوهیدرات(برنج، سیب زمینی و …) پر می کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *