اگر یک غذای کامل، سریع، پروتئینی و صد البته خوش مزه می خواهید حتما چیکن استراگانف را امتحان کنید.
چیکن استراگانف یک غذای محبوب در دنیا به شمار می آید که طرفداران زیادی دارد.
در این مقاله ام تی فود با این غذای ساده و خوشمزه آشنا می شویم.
مواد اولیه چیکن استراگانف
چیکن استراگانف همانطور که از اسم آن مشخص است ماده اصلی این غذا مرغ است.
- سینه مرغ کامل 1 عدد
- خامه 150 گرم
- قارچ 750 گرم
- پیاز 1 عدد
- شیر 2 لیتر
- کره 50 گرم
- آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
- آویشن و پاپریکا به اندازه کافی
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- روغن و زردچوبه به اندازه کافی
- سیر یا پودر سیر
- جعفری خورد شده 1 قاشق
طرز تهیه مرغ
برای تهیه چیکن استراگانف ابتدا سینه اگر سینه های مرغ را به صورت افقی از وسط برش دهید تا چهار فیله درست کنید. (لازم به کوبیدن مرغ نیست.) در صورت تمایل می توانید از فیله مرغ نیز استفاده کنید.
مرغ را کمی با پودر سیر و پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل مزه دار کنید، سپس به لبه های مرغ آرد بپاشید تا حین سرخ شدن لبه های آن ترد و قهوه ای شود(برای تهیه مرغ استروگانف کم کالری می توانید آرد را حذف کنید) سپس مرغ را درون تابه با کره و روغن سرخ کنید.
طرز تهیه سس غذا
بعد از پخته شدن مرغ ها باید سس چیکن استراگانف را درون همان تابه مرغ ها آماده کنیم.
قارچ های خورد شده را ابتدا به همراه با تکههای ترد باقی مانده در تابه از تفت دادن مرغ تفت دهید و سپس ادویه ها و نمک را اضافه کنید.
بعد از پختن قارچ ها یک قاشق آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود. سپس خامه را اضافه کرده و پس از اب شدن خامه کم کم شیر گرم را اضافه کرده و هم می زنیم تا سس غلیظ شود.( در این مرحله به دلخواه میتوان کمی آبلیمو اضافه کرد)
اگر دوست دارید چربی و کالری بیشتری غذا داشته باشد می توانید کمی پنیر گودا یا هر پنیر دل خواهی در مرحله اخر سس اضافه کنید.
مرغ را داخل تابه سس می گذاریم تا با سس مخلوط شده و به غلظت آن کمک کند. در نهایت روی آن کمی جعفری خورد شده میریزیم و غذا آماده سرو شدن است.
چیکن استراگانف را با چی سرو کنیم؟
چیکن استراگانف می تواند سس خوشمزه ای برای نودل و پاستا باشد یا در کنار برنج و پوره سیب زمینی سرو شود.
کسانی که عاشق سیب زمینی سرخ کرده هستند می توانند در کنار این غذا سیب زمینی سرخ کرده قرار دهند که ترکیب بسیار خوش مزه ای است.
بدون دیدگاه