چیکن فلورنتین

چیکن فلورتنین

این غذای خوش مزه مرغ فلورانسی(چیکن فلورنتین)، یک غذای ایتالیایی است که با سینه‌ های مرغ که در تابه تفت داده می‌شوند تا قهوه‌ ای طلایی شوند، سپس با سس اسفناج خامه‌ای پوشانده می‌شوند.

چیکن فلورنتین بسیار خوش مزه و آسان است در مقاله ام تی فود با طرز تهیه آن آشنا می شویم.

مواد لازم دستور پخت

مواد اولیه چیکن فلورنتین ساده و در دسترس است.

  • روغن زیتون
  • سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان
  • نمک و فلفل
  • ارد
  • موسیر
  • سیر
  • آب مرغ
  • چاشنی ایتالیایی یا Herbs de Provence (قابل حذف)
  • نشاسته ذرت
  • اسفناج
  • خامه غلیظ
  • پنیر پارمسان

طرز تهیه

برای تهیه مرغ فلورنتین ابتدا تابه را گرم کنید، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

سینه مرغ پهن شده: هر دو طرف سینه مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. هر طرف سینه مرغ را در آرد آغشته کنید تا به طور یکنواخت پوشانده شود، سپس اضافی آن را تکان دهید.

مرغ را بپزید: سینه های مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید. بگذارید حدود 4 تا 5 دقیقه در هر طرف بپزد تا پخته شود (باید 165 درجه در مرکز روی دماسنج خواندن فوری ثبت کنید). مرغ را به یک بشقاب منتقل کنید.

مواد معطر را تفت دهید: دوباره کمی روغن زیتون درون تابه بریزید اسفناج را تفت داده و سپس موسیر را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید و 20 ثانیه دیگر تفت دهید.

یک قاشق غذا خوری سر خالی نشاسته ذرت را با یک لیوان اب مرغ ترکیب کرده و به مواد معطر اضافه کنید حرارت گاز باید کم باشد.

خامه را بریزید و پنیر را اضافه کنید. هم بزنید تا ذوب شود. از روی حرارت بردارید.

در نهایت مرغ را به سس اضافه کرده و آن را کاملا ب سس آغشته کنید، حالا چیکن فلورنتین شما آماده سرو است.

چیکن فلورتنین

پیشنهادات مواد اولیه

گوجه فرنگی: گوجه فرنگی خشک شده یا گوجه فرنگی نصف شده هم اضافه کنید.

گوشت: اگر می‌خواهید نوع چیکن فلورنتین شما گوشت بیشتری داشته باشد، به آن مقداری بیکن پخته شده یا سوسیس پخته اضافه کنید.

ریحان: علاوه بر اسفناج می توانید مقداری ریحان تازه اضافه کنید.

چیکن فلورتنین

چیکن فلورنتین غذای اسان و خوش مزه ای است که در کیترینگ ام تی فود نیز بالا بالاترین کیفیت ارائه می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *