کتلت گوشت

کتلت گوشت

باکتلت گوشت جزو غذا ها یا پیش غذا های ساده و همه پسند است، بوی بسیار دلپذیری دارد که همه را وادار ب خوردن این غذا می کند.

ترکیب گوشت چرخ کرده، سس مایونز، پیاز، سیر و ادویه جات ترشی جات  طعم خوشی رامی سازد که از بیرون ترد و در داخل لطیف است.

قصد داریم در ام تی فود طرز تهیه کتلت گوشت خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

 

مواد اولیه

گوشت چرخ کرده: اولین ماده ای که برای این کتلت های گوشتی نیاز داریم، گوشت چرخ کرده است.  گوشت چرخ کرده بسیار غنی و خوش طعم است که برای سرخ کردن بسیار مناسب است.

نان یا سیب زمینی رنده شده: نان خیس شده در آب یا سیب زمینی رنده شده که به کتلت ها اضافه می شود، مخلوط را به هم می چسباند و از شکستن آنها در حین تفت دادن جلوگیری می کند.

سس مایونز: در مرحله بعد از مایونز استفاده می کنیم.  که باعث انسجام و رطوبت مواد کتلت و طعم عالی آن می شود.

تخم مرغ: از یک تخم مرغ برای مخلوط کردن با گوشت چرخ کرده استفاده می کنیم. به چسباندن مواد کمک می کند و گوشت را نرم تر و مرطوب تر می کند.

پیاز: برای دستور تهیه کتلت گوشت به یک پیاز نیاز داریم. پیاز باعث بهتر شدن طعم گوشت می شود.

سیر: اختیاری است با توجه به سلیقه خودتان

پودر سوخاری: به مقداری پودر سوخاری نیاز داریم تا روی کتلت ها را بپوشانیم. وقتی تفت داده می شوند به خوبی سرخ می شوند تا بافتی ترد لذت بخش داشته باشند.

روغن: برای سرخ کردن کتلت ها لازم است.

ادویه: ادویه های دلخواهتان را انتخاب کنید نمک و فلفل سیاه لازم است.

طرز تهیه

ابتدا گوشت چرخ کرده و تخم مرغ را با هم خوب هم میزنیم سپس سیب زمینی رنده شده یا کمی نان خیس خورده را اضافه میکنیم و به خوبی ورز میدهیم.

حالا پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه و سس مایونز را باهم به مواد اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم.

سپس روغن را درون تابه ریخته و روی شعله خوب داغ میکنیم، مواد کتلت ها را به شکل دلخواه یا گرد شده در میاوریم درون پودر سوخاری غوطه ور کرده و سپس به نوبت درون روغن سرخ میکنیم.

کتلت های قهوه ای طلایی سرخ شده را از روغن خارج می کنیم تا کمی خنک و آماده سرو شوند.

کتلت گوشت

 

این غذا را چگونه سرو کنیم؟

کتلت گوشت اغلب به عنوان غذای اصلی سرو می شود و با انواع مختلفی مانند پوره سیب زمینی، برنج به همراه گوجه سرخ شده، سبزیجات سبز یا سالاد همراه است.

کتلت گوشت میتواند به عنوان میان وعده یا پیش غذا با سس هایی مانند سس کچاپ، مایونز یا خردل سرو شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *