اگر به غذا های اصیل و خوش طعم یونانی علاقه دارید این مقاله ام تی فود را که در مورد طرز تهیه موساکا است را از دست ندهید.
بهترین طرز تهیه موساکا سنتی این است که حتما با گوشت قرمز ، بادمجان و سیب زمینی درست شود.
موساکا یونانی بدون شک محبوب ترین غذای سنتی یونان است و شما نباید هیچ یک از مواد اولیه آن را تغییر دهید یا حذف کنید.
طرز تهیه موساکا نسبتا سخت و زمان بر است و شما باید هر بخش غذا را جداگانه طبخ و آماده کنید و سپس در یک ظرف بچینید.
مراحل تهیه موساکا
طرز تهیه موساکا مرحله ای است و به چهار مرحله اصلی تقسیم می شود.
- طبخ بادمجان
- طبخ گوشت و سس گوشت
- پخت سیب زمینی
- آماده کردن سس بشامل
پخت این غذا کمی دشوار است پس اگر فرصت کافی ندارید از خوردن آن غافل نشوید، کیترینگ ام تی فود شما را برای خوردن خوشمزه ترین موساکا دعوت میکند.
آماده کردن بادمجان
در طرز تهیه موساکا ابتدا باید چند بادمجان بزرگ انتخاب کنید. بادمجان ها را بدون پوست کندن در دیسک های یکنواختی به ضخامت انگشت کوچک خود برش دهید. آنها را شسته و سپس رویشان کمی نمک بپاشید، در آخر بگذارید نیم ساعت در آبکش بمانند.
بادمجان های ورقه ای خورد شده را می توانید به دو صورت بپزید سرخ کنید یا آنها را با مقدار ناچیزی روغن یا کره داخل فر بگذارید، قطعا روش دوم کالری کمتری دارد انتخاب با شما است.
بعد از پخت بادمجان می توانید پوست ان را بکنید یا بگذارید بماند.
نکته: برخی از بادمجان ها (بادمجان ها) ممکن است تلخ باشند، آبکشی، نمک زدن و استراحت دادن آن تلخی را از بین می برد و موجب بهتر شدن طعم می شود.
آماده کردن سیب زمینی
در طرز تهیه موساکا روش پخت سیب زمینی ها بسیار شبیه بادمجان است. ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید، سپس به ضخامت بادمجان ها به صورت دیسکی خورد کنید و آبکشی کنید.
حالا مانند بادمجان ها یا آن را سرخ کرده یا داخل فر بپزید. ناگفته نماند در روش سنتی موساکا بادمجان و سیب زمینی باید در روغن سرخ شوند.
اگر تصمیم گرفتید سیب زمینی و بادمجان ها را در فر طبخ کنید، آنها را به مدت 20 دقیقه در تابه های ورقه ای با دمای 180 درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا زمانی که رنگ آنها طلایی شود.
پخت گوشت و تهیه سس گوشت
در طرز تهیه موساکا به طور سنتی باید از گوشت چرخ کرده بره استفاده شود اما اگر بخواهید میتوانید گوشت بره و گوشت گوساله را ترکیب کنید.
ابتدا پیاز را با روغن کمی تفت دهید تا سبک شود. بعد از این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید و در تابه را بگذارید تا گوشت کمی بپزد.
بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد سیر رنده شده، یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
در انتها گوجه را با مقداری سبزیجات به دلخواه و نمک میکس کنید تا پوره شود. پوره گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و در تابه را ببندید تا سس گوشت غلیظ شود.
آماده سازی سس بشامل
در طرز تهیه موساکا ما به یک سس بشامل غلیظ نیاز داریم پس دستور تهیه را دقیق اجرا کنید تا سس شما خوب به غلظت برسد.
ابتدا کره خود را روی حرارت بالا آب کنید. تمام آرد را اضافه کرده، هم می زنیم تا کره کاملا جذب آرد شود و اجازه می دهیم چند دقیقه بپزد تا کمی قهوه ای رنگ شود.
حرارت را ملایم کنید و شیر را کم کم اضافه کنید. صبر کنید تا شیر جذب آرد شود، مقداری دیگر اضافه کنید و این کار را تکرار کنید.
سس بشامل شما وقتی غلیظ شد آماده است.
حالا ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و پنیر، جوز هندی(قابل حذف) و دو قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. با همزن بزنید تا ترکیب شود، بشامل خود را بچشید و اگر هنوز مزه آن ملایم بود یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.
در آخر زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملاً در مخلوط جا بیفتند و بپزد. تخم مرغ ها سس بشامل شما را غلیظ میکنند و لایه ای متمایز و خامهای روی بادمجان هایتان ایجاد می کند.
چینش و پخت نهایی
ابتدا عمیق ترین ظرف پختی را که در دست دارید انتخاب کنید تا مطمئن شوید که می توانید از سس گوشت و بشامل خود که در طرز تهیه موساکا آماده کردید، بدون ترس از جا افتادن و ریختن آن استفاده کنید.
سیب زمینی ها را در کف ظرف پخت خود قرار دهید. بادمجان ها را به دو قسمت تقسیم کنید. شما به لایه اول نیاز دارید تا روی سیب زمینی ها بپوشانید و قسمت دوم برای پوشاندن سس گوشت.
لایه اول بادمجان ها را روی سیب زمینی های خود پخش کنید. با یک ملاقه یا قاشق بزرگ، گوشت و سس گوشت خود را روی بادمجان ها بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
لایه دوم بادمجان خود را روی سس گوشت پخش کنید، در نهایت با استفاده از یک ملاقه بزرگ، بشامل را اضافه کنید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.
در آخر کمی پنیر رنده شده روی آن بپاشید، درون فر بگذارید تا پنیر آب شده و طلایی شود.
بدون دیدگاه