ران مرغ تندوری

ران مرغ تندوری

ران مرغ تندوری یک غذای معروف و خوش طعم هندی است. تمام علاقه مندان به غذا های هندی این غذا را امتحان کرده اند.

دستور غذای این مرغ هندی در مقاله ام تی فود به شما این امکان می دهد از یک مرغ تنوری خوشمزه در خانه بدون اجاق سفالی هندی لذت ببرید.

توضیحات در مورد غذای ران مرغ تندوری 

ران مرغ تندوری نام خود را از تنور سفالی که برای پخت آن استفاده می‌شد گرفته است.

مرغ در ماست و ادویه‌های معطر هندی مرینیت می‌شود. رنگ قرمز مشخصی دارد که در واقع رنگ خوراکی خوراکی به آن اضافه می شود و هیچ تاثیری بر طعم و مزه ندارد.

ران مرغ تندوری به طور سنتی در فر سفالی کباب می‌شود، اما این کار را می‌توان روی کوره زغالی یا فر خانگی و حتی در سرخ‌ کن بادی انجام داد.

به دلیل محبوبیت آن، مردم تصور می کنند که تهیه آن بسیار دشوار است. اما در حقیقت، این یکی از ساده ترین دستور العمل های مرغ است.

روش پخت ساده است بعد از ترکیب ران ماریناد، آن را در فر داغ می پزیم تا طلایی و خوشمزه شود.

طرز تهیه ماریناد

در یک کاسه بزرگ، تمام مواد ماریناد یعنی ماست، زنجبیل، حبه سیر، ادویه جات ترشی جات، آب لیمو یا لیموترش، نمک، فلفل، شنبلیله و روغن را با هم مخلوط کنید.

نکته: همیشه از فولاد ضد زنگ، شیشه یا پلاستیک برای مارینادها استفاده کنید زیرا لیمو می تواند با آلومینیوم واکنش داده و طعم فلزی به غذا بدهد.

ماریناد ماست

طرز تهیه مرغ

برای درست کردن ران مرغ تندوری، مرغ را حداقل یک ساعت قبل از پخت بشویید و خشک کنید تا در این مدت کاملا رطوبت آن گرفته شود. 

 نکته: مرغ منجمد یا مرطوب باعث ایجاد مایع بیش از حد در ماریناد می شود، به علاوه ماریناد به آن نمی چسبد.

با یک چاقو برش های عمیق روی گوشت ران ها ایجاد کنید، زیرا برش زدن روی مرغ به جذب طعم بیشتر کمک می کند.

سپس تکه های مرغ را با ماریناد ماست بپوشانید، مطمئن شوید که اجازه دهید ماریناد وارد برش های روی مرغ شود.

مرغ را به مدت یک ساعت روی میز یا یک شب در یخچال قرار دهید، هر چه مرغ را مدت طولانی تر مرینیت کنید طعم بیشتری خواهد داشت.

حداکثر زمانی ک مرغ میتواند داخل ماریناد بماند یازده تا دوازده ساعت است، بیشتر از این زمان نباید باشد.

ران مرغ تندوری

طرز پخت ران مرغ تندوری

فر خود را به مدت حداقل 20 دقیقه گرم کنید. فویل آلومینیومی را با اسپری روغن اسپری کنید تا مرغ نچسبد. مرغ ها را داخل ورقه فویل آلومینیومی بپوشانید. 

هنگام پخت، ماریناد مرغ کمی آب شده و میریزد بنابراین استفاده از فویل آلومینیومی موجب می شود نیاز به تمیز کاری نداشته باشید.

بعد از بیست دقیقه پخت می توانید مرغ هارا از داخل فویل خارج کنید و روی سینی داخل فر قرار دهید تا روی مرغ بیشتر طرد شود.

 در کنار لیمو یا لیموترش و پیاز خلال شده سرو کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *