لازانیا با سس بلونز

لازانیا با سس بلونز

لازانیا بولونیز یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که از لایه های زیادی پاستا پهن پهن، بشامل، سس بلونز و پنیر تشکیل شده است. سپس پخته می شود تا قهوه ای طلایی شود.

رسپی این غذای وسوسه کننده را در مقاله ام تی فود به شما خواهیم گفت.

مواد اولیه

  • یک بسته ورقه لازانیا

سس بشامل

  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • ¼ فنجان شیر گرم شده
  • نمک فلفل سیاه
  • پنیر چدار

سس بلونز

  • چند عدد گوجه فرنگی خورد شده 
  • سه قاشق غذاخوری روغن 
  • یک عدد پیاز بزرگ
  • یک عدد ساقه کرفس
  • یک عدد هویج متوسط
  • سیر
  • نمک و فلفل سیاه
  • پنیر موزارلا و پارمزان
  • مقداری گوشت چرخ کرده

 

طرز تهیه سس بلونز

برای تهیه لازانیا با سس بلونز ابتدا باید سس اصلی را آماده کنیم. پیاز، کرفس، هویج و سیر را در غذا ساز بریزید تا ریز خرد شوند.
سه قاشق غذا خوری روغن را داخل تابه روی حرارت متوسط بگذارید.
سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و آنها را به مدت 4 تا 6 دقیقه در حالی که مرتب هم می‌زنید تفت دهید. 

سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شده و بپزد. حالا

سپس گوجه فرنگی های خرد شده و نمک و فلفل را داخل آن بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلظت پیدا کند.

سس بلونز

طرز تهیه سس بشامل

لازانیا با سس بلونز برای کامل شدن به سس بشامل نیاز دارد.

کره را در یک تابه ذوب کنید. سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

کم کم شیر داغ را اضافه کنید و با غلیظ شدن سس به هم زدن ادامه دهید تا به جوش بیاید، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر هم بزنید.

شعله را خاموش کنید سپس ½ فنجان پنیر چدار رنده شده را داخل سس بریزید و سریع هم بزنید تا پنیر در سس آب شود و طعم خوبی به سس بشامل بدهد.

طرز تهیه لازانیا 

ورقه های لازانیا را طبق دستور نوشته شده روی بسته بجوشانید و اماده کنید.

مقدار کمی از سس بشامل و سس بلونز را کف تابه لازانیا بریزید، یک لایه ورقه لازانیا روی سس ها بزارید.

دوباره سس ها را روی ورقه لازانیا بریزید و حالا مقداری از پنیر ها را روی سس پخش کنید.

اینکار را به قدری انجام بدید که کل ورقه های لازانیا تمام شود.

مقداری از سس بشامل و سس بلونز را جدا کنید تا در آخر روی همه مواد لازانیای بلونز بریزید. به این صورت که در آخرین لایه ابتدا بشامل و سپس سس بلونز بریزید.

لازانیا با سس بلونز

لازانیا با سس بلونز

پخت نهایی

لازانیا با سس بلونز شما در این مرحله تقریبا آماده است فقط کافی است برای پخت نهایی داخل فر برود.

لازانیا را دمای 400 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که گوشه ها قهوه ای و ترد شوند بپزید.

قبل از برش دادن و سرو، اجازه دهید لازانیا به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بماند.

پخت لازانیا

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *