گراتن مرغ و اسفناج

گراتن مرغ و اسفناج

گراتن مرغ و اسفناج یک نمونه غذای مفید و خوشمزه است که با اضافه کردن سیب زمینی به آن به یک غذای کامل هم تبدیل می شود.

منظور از غذای کامل غذایی است که سبزیجات، پروتئین‌ و کربوهیدرات را در کنار هم داشته باشد.

در این مقاله ام تی فود قصد داریم دستور پخت گراتن مرغ و اسفناج را برای شما شرح دهیم.

 

 

مواد مورد نیاز

گراتن مرغ و اسفناج غذای ساده با مواد اولیه آسان است پس شما به راحتی می توانید این غذا را در منزل طبخ کرده و لذت ببرید.

  • پیاز 1 عدد
  • خامه غلیظ 100 میلی لیتر
  •  اسفناج تازه 260 گرم
  • مرغ 300 گرم
  • سیب زمینی 600 گرم
  • پنیر پارمزان یا موزارلا
  • نمک و فلفل
  • سیر
  • روغن

مراحل تهیه

برای تهیه گراتن مرغ و اسفناج باید طی چندین مرحله مواد اولیه را آماده طبخ نهایی کنید.

مرحله اول: مرغ ها را به اندازه دلخواه خورد کنید، داخل تابه بریزید.
بعد از چند دقیقه مرغ ها را زیر و رو کنید و بعد از چند دقیقه دیگر مرغ ها آماده است.

مرحله دوم: سیب زمینی ها را پوست بگیرید تقریبا ریز خورد کنید و سپس داخل اب جوش و نمک بریزید تا بپزد.

مرحله سوم: ابتدا پیاز ها را خورد کرده و داخل تابه روغنی از قبل داغ شده با شعله ملایم بریزید و هم بزنید تا سبک شود.
سیب زمینی ها را آبکش کنید سپس به همراه خامه غلیظ به پیاز اضافه کنیدتا جوش بیاید و بعد مخلوط را به یک ظرف فر بریزید.
پنیر پارمزان را به مقدار زیاد روی آن بپاشید. در دمای 180 درجه سانتیگراد / 360 درجه فارنهایت به مدت تقریبی بپزید. 15 دقیقه. یا تا زمانی که گراتن زیبا و قهوه ای طلایی به نظر برسد.

مرحله چهارم: در تابه روغن را داغ کنید سپس مقداری سیر رنده شده را بریزید تا سرخ شود، سپس اسفناج را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید.

بعد چند دقیقه اسفناج پژمرده میشود پس زیر گاز را خاموش کنید.

گراتن مرغ و اسفناج

پخت نهایی

مرغ، و اسفناجی که آماده کردیم را روی ترکیب سیب زمینی و خامه ای در مرحله سوم درست کردیم و داخل فر گذاشتیم، میریزیم.

و در انتها روی همه مواد کمی پنیر پارمزان را پخش کرده و داخل فر میگذاریم تا پنیر طلایی شود.

گراتن مرغ و اسفناج

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *