گراتن مرغ و اسفناج یک نمونه غذای مفید و خوشمزه است که با اضافه کردن سیب زمینی به آن به یک غذای کامل هم تبدیل می شود.
منظور از غذای کامل غذایی است که سبزیجات، پروتئین و کربوهیدرات را در کنار هم داشته باشد.
در این مقاله ام تی فود قصد داریم دستور پخت گراتن مرغ و اسفناج را برای شما شرح دهیم.
مواد مورد نیاز
گراتن مرغ و اسفناج غذای ساده با مواد اولیه آسان است پس شما به راحتی می توانید این غذا را در منزل طبخ کرده و لذت ببرید.
- پیاز 1 عدد
- خامه غلیظ 100 میلی لیتر
- اسفناج تازه 260 گرم
- مرغ 300 گرم
- سیب زمینی 600 گرم
- پنیر پارمزان یا موزارلا
- نمک و فلفل
- سیر
- روغن
مراحل تهیه
برای تهیه گراتن مرغ و اسفناج باید طی چندین مرحله مواد اولیه را آماده طبخ نهایی کنید.
مرحله اول: مرغ ها را به اندازه دلخواه خورد کنید، داخل تابه بریزید.
بعد از چند دقیقه مرغ ها را زیر و رو کنید و بعد از چند دقیقه دیگر مرغ ها آماده است.
مرحله دوم: سیب زمینی ها را پوست بگیرید تقریبا ریز خورد کنید و سپس داخل اب جوش و نمک بریزید تا بپزد.
مرحله سوم: ابتدا پیاز ها را خورد کرده و داخل تابه روغنی از قبل داغ شده با شعله ملایم بریزید و هم بزنید تا سبک شود.
سیب زمینی ها را آبکش کنید سپس به همراه خامه غلیظ به پیاز اضافه کنیدتا جوش بیاید و بعد مخلوط را به یک ظرف فر بریزید.
پنیر پارمزان را به مقدار زیاد روی آن بپاشید. در دمای 180 درجه سانتیگراد / 360 درجه فارنهایت به مدت تقریبی بپزید. 15 دقیقه. یا تا زمانی که گراتن زیبا و قهوه ای طلایی به نظر برسد.
مرحله چهارم: در تابه روغن را داغ کنید سپس مقداری سیر رنده شده را بریزید تا سرخ شود، سپس اسفناج را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید.
بعد چند دقیقه اسفناج پژمرده میشود پس زیر گاز را خاموش کنید.
پخت نهایی
مرغ، و اسفناجی که آماده کردیم را روی ترکیب سیب زمینی و خامه ای در مرحله سوم درست کردیم و داخل فر گذاشتیم، میریزیم.
و در انتها روی همه مواد کمی پنیر پارمزان را پخش کرده و داخل فر میگذاریم تا پنیر طلایی شود.
بدون دیدگاه