طرز تهیه راگو گوشت

طرز تهیه راگو گوشت

راگو یک خوراک فرانسوی است که از نظر من شبیه تاس کباب ایرانی است. طرز تهیه راگو گوشت سخت نیست اما باید تمام نکات را رعایت کنید.

مواد اولیه اصلی که در طرز تهیه راگو گوشت به کار می رود گوشت، گوجه و سرکه بالزامیک است. در مقاله ام تی فود نکات و روش پخت توضیح  داده می شود.

مواد اولیه راگو گوشت

در طرز تهیه راگو گوشت اصیل باید این مواد اولیه را آماده کنید.

مواد اولیه پخت:

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اصل

گوشت مغز ران یا گوشت گوسفندی

نمک

فلفل سیاه تازه

1 پیاز متوسط ​​زرد، خورد کنید

5 حبه سیر، نازک ورقه ای خورد کنید

1/2 قاشق چایخوری دانه رازیانه

1/4 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 قوطی گوجه فرنگی کامل پوست کنده

1/4 c. اب

3 شاخه آویشن

1 برگ بو

2 قاشق چایخوری سرکه بازامیک

مواد مورد نیاز برای سرو:

پارمزان برای سرو

جعفری تازه را خورد کنید برای سرو

طرز تهیه راگو گوشت

برای پخت این غذا باطرز تهیه راگو گوشت باید هر چهار مرحله زیر را انجام دهید.

مرحله اول: قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط بگذارید، در قابلمه 1 قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید. گوشت را به قطعات مکعبی خورد کنید سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید و در قابلمه تا ده دقیقه تفت دهید تا از همه طرف قهوه ای شود،
مرحله دوم: کمی روغن را در تابه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سیر، دانه های رازیانه و فلفل قرمز را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا معطر شود.
مرحله سوم: رب گوجه فرنگی را به تابه ای که سیر را تفت دادیم اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ رب کمی تیره شود. حالا آب را به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: گوجه فرنگی پوست گرفته را درشت خورد کنید و با آویشن، برگ بو، سرکه بالز
امیک داخل قابلمه گوشت بریزید و تفت بدید تا ترکیب شوند و حرارت را کم کنید.

ترکیبات مرحله سوم را داخل قابلمه بریزید درب آن را ببنئدید تا بجوشد. حداقل دو تا دو و نیم ساعت طول میکشد تا گوشت خوب بپزد. قبل از سرو با پارمزان و جعفری تزیین کنید.

راگو گوشت را با چی سرو کنیم؟

راگو گوشت به تنهایی خوراک کاملی است اما اگر دوست دارید همراه با غذای دیگری سرو کنید پیشنهاد میدهیم راگو گوشت را روی پاستا، پولنتا و یا برنج سرو کنید.

راگو گوشت با پاستا

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *