سالاد یونانی دستور تهیه آسانی دارد که در مقاله ام تی فود توضیح خواهیم داد. فقط به هفت ماده و یک سس ساده خانگی نیاز دارید تا این سالاد یونانی جذاب را آماده کنید اما در نهایت سادگی بسیار خوش طعم است.
مواد اولیه سالاد
مواد لازم سالاد یونانی:
یک سالاد سنتی یونانی از خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای سبز، پیاز قرمز، زیتون و پنیر فتا تشکیل می شود. این ترکیب کلاسیک خوشمزه است، بنابراین ما این ترکیب را تغییر نمی دهیم و به آن پایبند هستیم.
از روغن زیتون، چند برگ نعنا، سرکه، سیر، پونه کوهی، خردل دیژون، نمک و فلفل برای سس سالاد یونانی استفاده می کنیم.
ترجیحا از گوجه گیلاسی استفاده کنید تا نیاز نباشد گوجه را خورد کنید بلکه فقط از وسط دو نیم کنید، و همینطور هسته زیتون ها را خارج کنید.
طرز تهیه سالاد
برای تهیه سالاد یونانی اول خیار ها را حلقه های نسبتا نازک خورد کنید سپس هر حلقه را از وسط نصف کنید تا شبیه ماه شود.
پیاز قرمز را به شکل خلال های نازک برش دهید و با خیار ها مخلوط کنید
گوجه های گیلاسی را به همان شکل که هستند به ترکیب اضافه کنید. اگر گوجه فرنگی شما بزرگ بود آن را به اندازه گوجه گیلاسی خورد کنید.
فلفل دلمه سبز را به شکل مکعبی یا خلالی برش دهید. ترجیحا مکعبی برش دهید.
بعد از اینکه دانه های زیتون را خارج کردید به بقیه مواد اضافه کنید.
پنیر فتا را به اندازه مکعب های نسبتا ریز خورد کنید و روی سالاد بریزید تا خورد نشوند.
طرز تهیه سس سالاد
برای تهیه سس سالاد یونانی ابتدا در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، چند برگ نعنا، سرکه، سیر، پونه کوهی، خردل دیژون، نمک و چند حلقه فلفل را با هم مخلوط کنید.
بهتر است سس را قبل سالاد آماده کنیم تا سس کاملا با پونه کوهی و فلفل و خردل طعم بگیرد.
بعد از تهیه سس و خود سالاد یونانی نوبت سرو آن است، در یک بشقاب بزرگ خیار، فلفل سبز، گوجه گیلاسی، پنیر فتا، پیاز قرمز و زیتون را بچینید. سپس سس را خیلی آرام روس سالا بریزید و زیر و رو کنید. در نهایت روی سالاد یونانی مقداری پونه کوهی ریخته و برگ های نعنا را روی آن بگذارید تا بیشتر مزه دار شود.
بدون دیدگاه