طرز تهیه کنسرو ذرت آسان و همینطور نتیجه آن خوش طعم و بسیار کاربردی در آشپزی است.
سبزیجات کنسرو شده راحت هستند زیرا برای مدت طولانی نگهداری می شوند. کنسرو ذرت سالم است ذرت سرشار از ویتامینهایی از جمله ویتامین C و ویتامین B است.
در طرز تهیه کنسرو ذرت این مقاله ام تی فود شما باید از بلال ذرت مکزیکی استفاده کنید، زیرا شیرین، نرم و خوشمزه است.
مواد مورد نیاز برای کنسرو ذرت
در این طرز تهیه کنسرو ذرت مواد اولیه خاصی نیاز ندارید خیلی ساده با آب و نمک و شکر و دانه های ذرت میتوانید کنسرو درست کنید.
البته فراموش نکنید چند ظرف شیشه ای درب دار نیاز دارید به این دلیل که ذرت ها در مرحله دوم پخت درون این ظرف های شیشه ای می پزند.
- ذرت 8 عدد
- شکر 2 قاشق سر پر
- نمک نصف یک قاشق چای خوری
- ظروف شیشه ای درب دار چند عدد
طرز تهیه
در طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی ذرت ها را در دو مرحله می پزیم. ابتدا باید دانه های ذرت را از بلال جدا کنیم این کار بسیار ساده با یک چاقو انجام می شود. دانه های ذرت را ردیفی با چاقو جدا کنید و درون قابلمه بریزید.
نکته: میتوانید ابتدا بلال را بپزید سپس دانه های ذرت را جدا کنید اما این کار باعث له شدن دانه ها می شود پس پیشنهاد نمی شود.
حالا روی ذرت آب بگیرید و دانه ها را چندین بار آبکش کنید. در این مرحله تا بالای سطح دانه های ذرت آب بریزید و شکر و نمک را به آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید و درب آن را ببندید.
نکته: اضافه کردن نمک و شکر برای بیشتر شدن طعم کنسرو ذرت بوده و برای سالاد مناسب است. اگر می خواهید فقط برای غذا ها استفاده کنید می توانید ذرت را با آب خالی بدون شکر و نمک بپزید.
بعد از پختن ذرت ها که معمولا یک ربع تا بیست دقیقه طول می کشد آن ها را درون شیشه ها بریزید به طوری ک کامل پر شوند حالا از آبی که با آن ذرت را پخته اید داخل طرف شیشه ای را پر کنید.
درب همه شیشه ها را محکم ببندید و همه آن ها را درون یک قابلمه بچینید، درون قابلمه آب بریزید تا حداقل نصف شیشه داخل آب قرار گیرد. بعد از جوش آمدن آب بیست تا سی دقیقه نیاز است تا کنسرو های داخل شیشه ما آماده شوند. حتما آن ها را داخل یخچال نگهداری کنید.
نکته: حتما با حرارت کم شیشه های کنسرو را بجوشانید تا نشکنند.
بدون دیدگاه