طرز تهیه آدنا کباب

طرز تهیه آدنا کباب

آدنا کباب یک کباب گوشت بره تند و بلند ترکیه می باشد این کباب یکی از پرطرفدارترین کباب ها در غذاهای ترکی است. کباب آدانا از شهر آدانا در ترکیه سرچشمه می گیرد و از گوشت بره آسیاب شده که به سیخ کشیده می شود و سپس روی ذغال داغ کباب می شود، درست می شود. در طرز تهیه آدنا کباب مقاله ام تی فود آن را با سماق، فلفل قرمز، زیره سبز و چند ادویه دیگر چاشنی می کنند. می توانید آن را به جای اینه روی زغال کباب کنید در فر خود نیز درست کنید. اما روش پخت اصلی آن روی زغال است.

 آدنا کباب اصیل ترکی طعم کبابی بی نظیر را برای شما به ارمغان می آورد. این کباب بره را می توانید روی نان لواش یا با برنج و انواع سالاد سرو کنید.

مواد اولیه مورد نیاز

در طرز تهیه آدنا کباب دقت کنید که گوشت باید برای بره نر زیر یکسال باشد.

مواد اولیه آدنا کباب:

  • پیاز
  • 500 گرم گوشت چرخ کرده و یک پنجم این مقدار دنبه 
  • سیر
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری سماق
  • زیره
  • تکه های فلفل قرمز 
  • فلفل قرمز روغن زیتون

نکات مواد تشکیل دهنده:

در طرز تهیه آدنا کباب به طور سنتی از گوشت بره استفاده می شود. در صورت تمایل می توانید گوشت را با گوشت گاو یا گوسفند جایگزین کنید.

سماق یک ادویه تند است که معمولا در غذاهای ترکی استفاده می شود، می توان آن را با پودر دانه های انار خشک جایگزین کرد.

جعفری نیز یک سبزی بسیار مهم در طرز تهیه آدنا کباب است، اما اگر نمی توانید آن را پیدا کنید یا بخرید، می توانید از گشنیز استفاده کنید.

فلفل قرمز، حرارت و تندی را به این کباب اضافه می کند. اگر به فلفل قرمز علاقه ندارید، آن را به ½ یا 1 قاشق چایخوری کاهش دهید.

طرز تهیه آدنا کباب

طرز تهیه

طرز تهیه آدنا کباب خیلی ساده است ابتدا یک پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید، بهتر است در آب پیاز رنده شده را جدا کنید و دور بریزید.

یک کاسه بزرگ انتخاب کنید گوشت، تمام اولیه جات و پیاز رنده شده را داخل آن بریزید. از دستانتان برای مخلوط کردن و ورز دادن گوشت با مخلفات استفاده کنید.

کمی دستتان را خیس کنید و گوشت را به سیخ بکشید. دو طرف هر سیخ را با برس روغن زیتون بمالید. سپس کباب ها را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا کباب کنید.

طرز تهیه آدنا کباب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *