املت فرانسوی بافت نرمی دارد و بسیار ساده است، مواد تشکیل دهنده آسانی نیز دارد در املت فرانسوی مهم تکنیک پخت املت است. اگر نکته به نکته درست با طرز تهیه املت فرانسوی پیش بروید نتیجه آن یک صبحانه دوست داشتنی است.
در این مقاله ام تی فود به طرز تهیه املت فرانسوی با تمام نکات و تکنیک های مهم آن می پردازیم.
مواد اولیه مورد نیاز
عناصر املت فرانسوی:
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- ½ قاشق چایخوری آب سرد
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 1 عدد فلفل کاین یا فلفل سفید
نکته: از فلفل سیاه می توانید به عنوان جایگزین فلفل سفید استفاده کنید.
طرز تهیه
برای داشتن یک املت لطیف فرانسوی برای مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول:
تخم مرغ ها، آب و نمک را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. 1 یا 2 دقیقه هم بزنید تا سفیده ها کاملا مخلوط شوند.
مرحله دوم:
1 1/2 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. به محض ذوب شدن کره و قبل از اینکه شروع به جوشیدن کند، تخم مرغ ها را داخل آن بریزید.
به صورت دایره ای با کاردک ضد حرارت، تخم مرغ ها را بلند کرده و هم بزنید، تابه را تکان دهید تا مخلوط یکدست شود و کناره ها را بتراشید. این کار را ادامه دهید تا زمانی که تابه دیگر تخم مرغ ها را صاف نکند. در این مرحله میتوانید کمی پنیر یا سبزیجات(پیازچه یا ریحان ترجیحا) اضافه کنید.
مرحله سوم:
حرارت را کم کنید. با استفاده از کاردک، سطح را صاف کنید تا آبریزش تخممرغها را به نقاطی که آبریزش کمتری دارند، حرکت دهید و تا ضخامت یکنواخت کار کنید. به محض اینکه سطح خیس شد اما روان نشد، آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم:
از سمت دسته تابه شروع کنید، با کاردک شروع به چرخاندن املت به شکل استوانه ای کنید، حدود 3 رول تا زمانی که املت حدود 2 اینچ از طرف مقابل تابه فاصله بگیرد. با استفاده از کاردک، آخرین لبه تخم مرغ را روی بالای سیلندر تا کنید و قسمت درز را به سمت بالا تا کنید. 1/2 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را به تابه اضافه کنید. کره را به آرامی فشار دهید تا زیر املت ذوب شود.
مرحله پنجم:
املت فرانسوی را به لبه تابه بکشید. روی یک بشقاب با سمت درز به سمت پایین برگردانید. در صورت لزوم شکل را یکنواخت کنید. اگر دوست دارید می توانید انتهای آن را بچسبانید. سطح را با کمی کره بیشتر بمالید. با فلفل کاین پاشیده کنید.
نکته نهایی
میتوانید حین رول یا تا کردن املت فرانسوی را با هر چیزی که دوست دارید پر کنید مانند سبزیجات و پنیر اما پیشنهاد می کنیم برای دفعه اول خالی رول کنید.
اگر خواستید در انتها املت را با ماده دیگری مثل قارچ سرخ شده سرو کنید بهتر است املت را از وسط برش دهید و قارچ ها را داخل آن بریزید.
بدون دیدگاه