در این آموزش به سراغ جوجه کباب رفتیم و قصد داریم مزه دار کردن جوجه کباب را به روشی جدید از کیترینگ غذای شرکتی ام تی فود به شما معرفی کنیم قطعا از مهمترین غذاهای ما در ایران انواع کباب است.
جوجه کباب نیز یکی از معروفترین انواع کباب است که همواره در مجالس رسمی و تفریحات ما ایرانیان نقش بهسزایی داشته است.
این روزها کمتر کسی هست که روش درست کردن جوجه کباب روی ذغال یا داخل تابه یا فر را بلد نباشد.
ولی دانستن اینکه بهترین مواد خواباندن جوجه کباب و یا به عبارت دیگر مواد مرغ کبابی چیست و چگونه باید جوجه را مزه دار کرد، بسیار مهم است.
آموزش طبخ تاس کباب
روشهای مختلفی برای مزه دار کردن جوجه کباب وجود دارد. در این مقاله ما دو مورد از بهترین و سریعترین روشهای درست کردن و طعم دار کردن جوجه کباب را به شما آموزش میدهیم تا به راحتی یک جوجه کباب تازه و خوشعطر تهیه کرده و نوش جان کنید.
آموزش مزه دار کردن جوجه کباب به روش کیترینگ غذای شرکتی ام تی فود
۱. مزه دار کردن کباب با ماست
خواباندن مرغ در ماست، اولین روش است. ماست ترش یکی از طعمدهندههای سنتی است که تأثیر فوقالعاده بر نرمی و خوشطعمی گوشت میگذارد.
روش مزه دار کردن در ماست
در مرحله اول گوشت مرغ را به ابعاد مناسب برش بزنید و سعی کنید همه یکسان باشند تا در زمان کباب شدن یکنواخت کباب شده و سوخته یا نپخته نشوند.
این قسمت کاملاً سلیقهای بوده و شما از هر قسمتی از مرغ میتوانید استفاده کنید. اما به یاد داشته باشید هر چه قطعات مرغ کوچکتر باشد پخت آن سریعتر خواهد بود.
قطعاً شما هم با این مشکل روبهرو شدهاید که زعفران مصرفی درون مواد، به پیازهای خرد شده یا سایر مخلفات جوجهکباب میچسبند! بخش مهمی از عطر و طعم زعفران که برای طعمدهی جوجه باید صرف شود در این قسمت از دست میرود.
شاید شما هم دیده باشید که در بسیاری از دستورات پیاز را رنده میکنند.
اما این کار صحیح نیست و تکههای پیاز به مرغ میچسبد و در زمان کباب شدن، سریعتر از گوشت نسبت به حرارت واکنش نشان میدهند و میسوزند.
این کار باعث میشود تا ظاهر جوجه کبابها نامناسب شود و پیازها بسوزند در صورتی که ممکن است مغز جوجهها خام و نپخته بماند.
بعد از طعمدار شدن مرغها اون هارو یکی یکی به سیخ زده، میتونید مابین تکههای جوجهها از هر سبزیجات دیگهای که دوست دارید استفاده کنید و توی سینی فر بچینید.
مجددا یادآور میشویم یکی از نکتههای پخت امروزمون اینه که موقع طعمدار کردن مرغها نمک رو به جوجه هامون اضافه نکنیم، این کار باعث سفت شدن بافت مرغ میشه و زمان کباب شدن رو بیشتر میکنه.
امیدواریم از این محتوا لذت برده باشید
بدون دیدگاه