باقالی پلو با گوشت

باقالی پلو با گوشت

باقلا پلو یا در بیان عامیانه باقالی پلو با گوشت، یکی از انواع غذا های ایرانی دلچسب و خوش مزه است. این غذا معمولاً در مناسبت ها و مهمانی‌ ها از آن استفاده می‌شود، و طرفداران زیادی دارد.

در این مقاله کیترینگ ام تی فود با طرز تهیه باقالی پلو با گوشت آشنا می شویم.

 

مواد اولیه مورد نیاز

توجه کنید که با این مقدار مواد اولیه به اندازه چهار نفر باقالی پلو با گوشت می توان طبخ کرد.

  • چهار پیمانه برنج ایرانی
  • حداقل پانصد گرم گوشت
  • سه قاشق غذا خوری شوید خشک
  • نمک و فلفل به اندازه کافی
  • سه حبه سیر
  • یک عدد پیاز بزرگ
  • یک عدد چوب دارچین
  • دو پیمانه باقالی
  • پنجاه گرم کره
  •  پنج قاشق زعفران دم کرده
  • یک قاشق رب گوجه فرنگی
  • دو قاشق آب لیمو تازه
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر دارچین
  • روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه

برای پخت باقالی پلو با گوشت خوش مزه باید مراحل زیر را انجام دهید.

 

مرحله پخت گوشت:

ابتدا گوشت ها را به اندازه دلخواه خورد میکنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن آن ها را کنار بگذارید و پیاز ها را ریز خورد کنید یا رنده کنید، پیاز را سرخ کنید سپس سیر ها را به تکه های ریز خورد کنید و تفت دهید.

یک قاشق سر خالی رب به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید در نهایت گوشت ها را به همراه دو لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و درب آن را ببندید.

نزدیک به سه ساعت طول می کشد تا گوشت بپزد. پس بیست دقیقه آخر آب لیمو ترش و تازه، نمک، دارچین، فلفل سیاه و دو قاشق زعفران را به خورش اضافه کنید.

 

مرحله پخت باقالی پلو:

بعد از پخت برنج، باقالی پلو با گوشت کاملا آماده سرو می شود.

بگذارید ابتدا برنج خیس بخورد سپس سراغ باقالی ها بروید. باقالی را به همراه دو پیمانه یا دو لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

پس از اینکه آب جوشید، روی آب کمی کف می کند که باید کف را جدا کنیم و دور بریزید. تقریبا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید باقالی ها بجوشند، سپس آنها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.

باقالی

برنج را با کمی نمک و روغن روی حرارت بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد و آماده ابکشی شود. می توانید برای ته دیگ باقالی پلو از سیب زمینی یا نان لواش استفاده کنید، سپس روی ته دیگ را با مخلوط باقالی و برنج به طور کامل بپوشانید. دقت کنید که بین هر لایه شوید خشک بریزید و چوب دارچین را در برنج بگذارید.

در نهایت روی برنج ترکیب کره و زعفران بریزید و روی حرارت بگذارید تا دم بکشد. بعد از دم کشیدن پلو درون یک ظرف باقالی پلو با گوشت را سرو کنید.

ابکش کردن پلو

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *