چلو خورش فسنجان یک غذای اصیل ایرانی است که برای شمال کشور و گیلان است. فسنجان نه فقط در شمال بلکه در تمام مناطق ایران طرفداران زیادی دارد. خورش فسنجان با گوشت قرمز یا مرغ، مغز گردو و رب انار درست می شود و به همراه پلو سرو می شود.
در این مقاله کیترینگ ام تی فود قصد داریم طرز تهیه چلو خورش فسنجان را مرحله به مرحله آموزش دهیم.
مواد اولیه مورد نیاز
توجه کنید که این مقدار مواد اولیه برای تهیه چلو خورش فسنجان برای چهار نفر می باشد.
چهار تکه سینه یا ران مرغ
چهار پیمانه برنج ایرانی
دو عدد پیاز
نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم
حدود 500 گرم مغز گردو چرخ شده
روغن به میزان لازم
یک قاشق رب گوجه فرنگی
دو قاشق زعفران دم کرده برای تزیین برنج
طرز تهیه
برای تهیه چلو خورش فسنجان خوش مزه باید مراحل زیر را به طور کامل انجام دهید.
مرحله اول: ابتدا پیاز ها را خورد یا رنده کنید سپس در تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز ها را در روغن بریزید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. سپس مرغ ها را به پیاز اضافه کنید و درب تابه را بگذارید. هر چند دقیقه مرغ ها را هم بزنید تا به خوبی سرخ شوند. سپس نمک و ادویه ها را بریزید و هم بزنید در نهایت دو لیوان آب جوش درون تابه بریزید و بگذارید بجوشد حالا کف هایی که روی آب جوش شناور می شوند را جدا کنید و دور بریزید. 30 دقیقه برای نیم پز شدن مرغ ها کافی است.
مرحله دوم: در این مرحله درون تابه ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس گردو ها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تیره تر شود. سپس یک پیمانه آب خیلی سرد به گردو اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم گردو در آب بجوشد تا حسابی روغن پس دهد.
حالا رب انار و رب گوجه فرنگی را به گردو اضافه کنید. و در نهایت مرغ و آب مرغ را در به تابه گردو بریزید. بگذارید 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد سپس یک تکه یخ داخل خورش بیندازید و حرارت را کم کنید و ده دقیقه بعد خورش آماده است.
مرحله سوم: در این مرحله باید برنج را بپزیم پس برنج را با آب و روغن و نمک به صورت کته بپزید یا از قبل کمی برنج را خیس کنید و برنج را آبکش کنید. توجه کنید که برای پخت برنج برای تعداد بالا حتما برنج را آبکش کنید اما برای پخت برنج به تعداد چهار نفر می توان کته برنج را طبخ کرد.
بعد از پختن برنج ان را با زعفران تزیین کنید و سپس چلو خورش فسنجان را سرو کنید.
بدون دیدگاه