چلو با گوشت

چلو با گوشت

چلو با گوشت یکی از غذا های ایرانی پر طرفدار است که اغلب فقط در مراسم های خاص پخته می شود. این غذا در مراسم هایی مانند محرم به عنوان نذری می پزند و بین مردم پخش میکنند.

در این مقاله کیترینگ ام تی فود می خواهیم طرز تهیه چلو با گوشت اصیل ایرانی را آموزش دهیم.

 

مواد اولیه مورد نیاز

دقت کنید که با این مقدار مواد اولیه به اندازه چهار نفر در واقع چهار پرس چلو با گوشت می توانید طبخ کنید.

ششصد گرم گوشت گوسفندی

شش قاشق غذا خوری زعفران

یک تکه چوب دارچین

دو عدد پیاز

یک قاشق رب گوجه فرنگی

دو حبه سیر

نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار کافی

چهار پیمانه برنج ایرانی

چند عدد برگ بو

روغن به میزان لازم

زرشک به اندازه کافی

طرز تهیه

برای پخت چلو با گوشت ابتدا پیاز ها را خلالی خورد کنید و در تابه حاوی روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند. گوشت ها را به تکه های درشت برش بزنید و به تابه اضافه کنید، هم بزنید تا کمی سرخ شوند. سپس زرد چوبه، سیر و بعد از آن رب گوجه فرنگی و در نهایت فلفل سیاه را اضافه میکنیم و تفت می دهیم. حالا حدود هشت لیوان آب جوش و چند عدد برگ بو اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم تقریبا چهار ساعت بپزد.

نکته: می توانید چلو با گوشت را بدون رب گوجه فرنگی درست کنید.

نکته: حدودا نیم ساعت قبل از خاموش کردن خورش گوشت چوب دارچین و ده دقیقه قبل چهار قاشق زعفران را اضافه کنید.

 

در این فاصله برنج را خیس می کنیم و بعد از نیم ساعت با آب، نمک و روغن روی حرارت میگذاریم تا بپزد. برنج را به دو طرز کته و آبکش می توانید طبخ کنید برای تعداد زیاد حتما برنج را آبکش کنید تا خمیر نشود اما برای چهار نفر می توان برنج را به صورت کته پخت. برنج را هم به شکل ساده هم به صورت باقالی پلو می توان حاضر کرد.

زرشک را خیس کنید بعد از ده دقیقه آبکش کنید تا خشک شود و در نهایت با مقداری کره یا روغن چند دقیقه سرخ کنید تا آماده برای تزیین برنج آماده شود.

بعد از آماده شدن چلو با گوشت برنج را با زرشک و زعفران تزیین کنید و همراه با خورش گوشت سرو کنید.

آموزش انواع غذا های بین المللی و ایرانی…

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *