چلو خورش کرفس

چلو خورش کرفس

چلو خورش کرفس یک غذای سنتی و اصیل ایرانی است که طرفداران خود را در سر تا سر ایران دارد. این خورش به دلیل داشتن گوشت و کرفس خاصیت غذایی زیادی دارد. این غذا را می توان به عنوان یک غذای سالم در برنامه غذایی هفتگی گنجاند.

برای خواندن طرز تهیه کامل چلو خورش کرفس با سایت کیترینگ ام تی فود همراه باشید.

 

مواد اولیه مورد نیاز

دقت نمایید که این مقدار مواد اولیه برای پخت چلو خورش کرفس برای چهار نفر است.

  • چهار پیمانه برنج ایرانی
  • چهارصد گرم کرفس
  • پنجاه گرم نعناع
  • سیصد گرم گوشت خورش گوسفندی
  • دو عدد پیاز
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به اندازه کافی
  • صد و پنجاه گرم جعفری
  • آب لیمو ترش به میزان لازم
  • یک قاشق رب گوجه فرنگی
  • مقداری زعفران دم کرده برای تزیین برنج

 

نکته: به جای گوشت گوسفندی می توانید از گوشت گوساله، بوقلمون یا مرغ استفاده کنید.

 

طرز تهیه

برای پخت چلو خورش کرفس لازم است سه مرحله زیر را انجام دهید.

 

مرحله اول: ابتدا ساقه کرفس را از برگ های آن جدا کنید سپس ساقه ها را به صورت مکعبی برش دهید و کنار بگذارید.

پیاز ها را ریز خورد یا رنده کنید و سپس در تابه حاوی روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند. گوشت را به تابه اضافه کنید و تفت دهید سپس زرد چوبه، بعد از آن رب گوجه فرنگی و درنهایت فلفل سیاه را به تابه گوشت اضافه کنید.

ساقه های کرفس را هم داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از این کار حدود سه لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید حداقل دو الی سه ساعت با حرارت ملایم گوشت و کرفس ها بپزند.

مرحله دوم: در این حین که گوشت می پزد، برگ های کرفس، نعناع و جعفری را ساطوری خورد کنید و در تابه ای با روغن کمی تفت دهید. در یک ساعت آخر پخت گوشت این سبزیجات سرخ شده را به خورش اضافه کنید.

نیم ساعت پایانی نمک و اب لیمو ترش تازه را به خورش کرفس اضافه کنید.

 

مرحله سوم: در این مرحله از طرز تهیه چلو خورش کرفس  باید برنج را بپزیم. برای پخت برنج ابتدا برنج را بشورید و نیم ساعتی خیس کنید سپس با آب، نمک و روغن روی حرارت بگذارید تا بپزد. برنج را میتوانید هم به شکل کته هم آبکش طبخ کنید برای چهار نفر می توان به راحتی برنج را به صورت کته پخت.

بعد از پخت برنج چلو خورش کرفس آماده است پس برنج را با کمی زعفران تزیین کنید و همراه خورش کرفس سرو کنید.

طرز تهیه انواع غذا های ایرانی و بین المللی…

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *