چلو کباب لقمه

چلو کباب لقمه

چلو کباب لقمه از غذا های پر طرفدار مردم خاور میانه است، مردم ایران و قفقاز بسیار به انواع کباب علاقه مند هستند. در طبخ کباب باید به یک سری نکات توجه کنید تا کباب شما خوشمزه و با ظاهری عالی باشد. در این مقاله ام تی فود طرز تهیه چلو کباب لقمه را آموزش خواهیم داد.

 

مواد اولیه مورد نیاز

توجه کنید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت چلو کباب لقمه برای چهار نفر می باشد.

ششصد گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی

یک قاشق غذا خوری سبزی خشک ریحان و جعفری

روغن به میزان لازم

چهار پیمانه برنج ایرانی

یک عدد پیاز

حدود سه قاشق غذا خوری زعفران دم کرده

یک قاشق غذا خوری آرد سوخاری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

چهار عدد گوجه فرنگی

 

نکته: تعدادی سیخ چوبی آماده کنید و بگذارید داخل آب خیس بخورند. اگر سیخ فلزی کوچک نیز تهیه کنید مشکلی ندارد.

 

 

طرز تهیه چلو کباب لقمه

برای تهیه چلو کباب لقمه خوش طعم ابتدا پیاز را خیلی ریز رنده کنید و از صافی رد کنید تا کامل آب پیاز گرفته شود.

آرد سوخاری را با یک قاشق زعفران دم کرده مخلوط کنید و کنار بگذارید.

یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه ها را در آن بریزید و حداقل ده دقیقه با دست ورز بدید. هنگامی که مواد چسبناک شد سبزیجات خشک و زعفران و آرد سوخاری را اضافه کنید دوباره ورز دهید تا ترکیب شوند. سپس روی کاسه سلفون بکشید و بگذارید نیم ساعتی درون یخچال استراحت کند.

در نهایت مواد گوشتی را به سیخ بکشید و  هر دو طرف کباب را در تابه حاوی روغن داغ سرخ کنید.

گوجه فرنگی ها را هم میتوانید در تابه سرخ کنید هم به سیخ کشیده و در آتش کباب کنید.

برنج را با آب و نمک و روغن نیم ساعت خیس کنید و سپس به صورت کته بپزید. البته می توانید برنج را به صورت آبکش با ته دیگ سیب زمینی بپزید.

توجه کنید که برای تعداد بالا باید برنج را آبکش کنید تا از شفته شدن برنج جلوگیری شود.

کباب لقمه را می توانید همراه با پلو، سیب زمینی سرخ کرده و نان سرو کرد.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *