باقالی پلو با مرغ

باقالی پلو با مرغ

باقالی پلو با مرغ بیشتر مورد علاقه کسانی است که گوشت قرمز دوست ندارند. اما به طور کلی این غذا طرفداران خود را دارد.

در این مقاله ام تی فود می خواهیم طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خوش مزه را آموزش دهیم.

 

مواد اولیه مورد نیاز

توجه کنید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت باقالی پلو با مرغ برای چهار نفر است.

  •  دو پیمانه باقلا سبز
  • دو عدد پیاز بزرگ
  • چهار تکه گوشت ران یا سینه مرغ
  • چهار پیمانه برنج ایرانی
  • سه قاشق غذا خوری شوید تازه یا خشک
  • حدود دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
  • دو حبه سیر
  • یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی( قابل حذف)
  • نمک، زردچوبه فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه

برای تهیه و طبخ باقالی پلو با مرغ مراحل زیر را کامل انجام دهید.

 

مرحله اول: ابتدا پیاز ها را طبق سلیقه خود به صورت خلالی یا ریز خورد می کنیم و درون تابه حاوی روغن داغ کمی تفت می دهیم. سیر ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و داخل تابه بریزید در حدی دو دقیقه تفت دهید عطر سیر بلند شود سپس تکه های مرغ را اضافه کنید. خوب تفت دهید تا مرغ ها کاملا سرخ شوند. در نهایت به آن نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی( قابل حذف) و زرد چوبه و بعد از یک دقیقه یک لیوان آب اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد. ده دقیقه آخر پخت مرغ یک قاشق زعفران اضافه کنید.

 

مرحله دوم: در این مرحله از پخت باقالی پلو با مرغ باید باقالی پلو را بپزید برای این کار برنج را با آب به مدت نیم ساعت خیس کنید. سپس نمک اضافه کنید روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش آید. بعد از هفت تا ده دقیقه برنج را برسی کنید اگر برنج نرم پخته بود اما مغز آن سفت بود آماده آبکش کردن است. به مدت پنج دقیقه باقالی ها را هم داخل آ جوش بریزید تا کمی بپزد. کفی که بخاطر جوشیدن باقالی ایجاد می شود را جدا کنید و دور بریزید.

 

مرحله سوم: بعد آبکش کردن برنج و همچنین باقالی این دو را باهم مخلوط کنید. قابلمه مناسبی انتخاب کنید و کف آن روغن بریزید و برای ته دیگ به دلخواه از نان لواش یا سیب زمینی استفاده کنید. روی ته دیگ برنج و باقالی را بریزید البته فراموش نکنید که به صورت لایه لایه شوید خشک یا تازه بریزید، روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.

در نهایتبرنج را با کمی زعفران تزیین، و باقالی پلو با مرغ را با ته دیگ آن در ظرفی سرو کنید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *