چلو جوجه کباب یک غذای ایرانی بسیار پر طرفدار است که در بیشتر دور همی ها و پیک نیک ها به دلیل پخت راحت این غذا انتخاب می شود. و جزو غذا های مجلسی نیز می باشد.
در این مقاله ام تی فود طرز تهیه چلو جوجه کباب زعفرانی را که پرطرفدار تر است، آموزش خواهیم داد.
مواد اولیه مورد نیاز
توجه کنید که این مقدار مواد اولیه مناسب تهیه چلو جوجه کباب برای چهار نفر می باشد.
- یک و نیم کیلو فیله مرغ
- چهار پیمانه برنج ایرانی
- سه قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه
- حدود یک فنجان زعفران
- چهار عدد گوجه فرنگی بزرگ یا هشت عدد گوجه فرنگی ریز
- سه عدد پیاز بزرگ
- یک عدد فلفل دلمه ای
- کره به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- دو قاشف غذا خوری سس خردل
- دو قاشق غذا خوری سس مایونز
- دو قاشق غذا خوری ماست چکیده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
نکته: می توانید از سینه، ران و فیله مرغ یا کتف و بال مرغ استفاده کنید.
طرز تهیه
چلو جوجه کباب با انواع طعم ها درست می شود اما رایج ترین و پر طرفدار ترین آن جوجه کباب زعفرانی است.
برای تهیه چلو جوجه کباب خوش مزه مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول: مرغ را یکدست خورد کنید تا مناسب سیخ کشیدن باشند آنها را در کاسه ای بزرگ بریزید و با مقداری زعفران ترکیب کنید سلفون بکشید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. ماست، کمی روغن مایع، سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید سپس پیاز ها و فلفل دلمه ای را خلالی و درشت خورد کنید و به کاسه مرغ اضافه کنید. خوب این ترکیب را زیر و رو کنید و هم بزنید سپس دوباره سلفون بکشید و به مدت چهار تا شش ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله دوم: در این مرحله برنج را با آب و نمک و روغن به مدت نیم ساعت خیس کنید سپس به صورت کته یا آبکش برنج را بپزید.
گوجه فرنگی ها را بشویید و اگر درشت هستند از وسط دو نیم کنید و اگر ریز هستند به صورت کامل به سیخ بکشید.
مرحله سوم: در این مرحله جوجه ها را از یخچال خارج کنید و مرتب سیخ بکشید و منقل را با زغال داغ آماده کنید سپس سیخ های مرغ و گوجه فرنگی را روی منقل بچینید و بگذارید یک طرف کباب ها که کباب شدید برگردانید و با فرچه یا یک قاشق روی آن کره بمالید. بعد از کباب شدن سمت دیگر مرغ نیز دوباره برگردانید و سمت دیگر را هم کره بمالید.
در نهایت برنج را با کمی زعفران تزیین کنید و چلو جوجه کباب را سرو کنید.
بدون دیدگاه