چلو جوجه کباب عربی از غذا های پر طرفدار عربی است، در این مقاله ام تی فود قصد داریم طرز تهیه این کباب خوشمزه را آموزش دهیم.
مواد اولیه مورد نیاز
توجه کنید که این مقدار مواد اولیه مناسب طبخ چلو جوجه کباب عربی برای چهار نفر می باشد.
- چهار پیمانه برنج ایرانی
- پانصد گرم ران و سینه مرغ
- چهار حبه سیر
- دو عدد پیاز
- چهار قاشق غذا خوری جعفری
- چهار قاشق غذا خوری ارده
- پاپریکا، نمک، فلفل سیاه به مقدار کافی
- چهار قاشق روغن زیتون
- دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
- دو عدد لیمو ترش تازه
- چهار قاشق غذا خوری ماست
- کمی زعفران برای تزیین برنج
طرز تهیه و پخت
برای تهیه و پخت چلو جوجه کباب عربی باید مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول: ابتدا سینه و ران مرغ را مکعبی خورد کنید، سپس پیاز ها را خلالی خورد کنید و هر دو را درون کاسه بزرگی بریزید. در ادامه ماست را به همراه ارده و مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و روغن زیتون به کاسه اضافه کنید. حالا دو حبه سیر را به صورت ریز رنده کرده و به کاسه اضافه و حسابی مخلوط کنید. بعد از ترکیب کردن روی کاسه سلفون بکشید و به مدت سه تا پنج ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله دوم: در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری روغن زیتون درون یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید، به خوبی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی کمی سرخ شود. دو حبه دیگر سیر را رنده کنید با کمی نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید در حد دو دقیقه تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شود.
سس گوجه فرنگی و جعفری را به کاسه مرغ اضافه کنید و هم بزنید دوباره سلفون بکشید و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید. بعد گذشت یک ساعت مرغ ها را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.
مرحله سوم: در این مرحله از پخت چلو جوجه کباب عربی برنج را با آب، روغن و نمک به مدت نیم ساعت خیس کنید، سپس به صورت کته بپزید. البته می توانید برنج را ابتدا خیس کنید سپس به صورت آبکش بپزید. در نهایت چلو جوجه کباب عربی را سرو کنید.
بدون دیدگاه