میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذا های سنتی و محلی شمال ایران ، استان گیلان است. این غذای خوش مزه بخاطر طعم خوب بادمجان کبابی در تمام شهر های کشور محبوب است.

در مقاله کیترینگ ام تی فود طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل شمالی را توضیح خواهیم داد.

 

مواد اولیه مورد نیاز

دقت نمایید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت میرزا قاسمی برای چهار نفر می باشد.

  • چهار عدد تخم مرغ
  • شش عدد بادمجان متوسط
  • چهار حبه سیر
  • دو عدد گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
  • روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه

برای تهیه بهترین میرزا قاسمی مراحل زیر را به دقت انجام دهید.

 

مرحله اول: در ابتدا باید بادمجان ها را کباب کنید، برای این کار می توانید از شعله اجاق گاز یا منقل زغالی استفاده کنید. بادمجان ها را با حرارت این ها به خوبی کباب کنید به گونه ای که پوست بادمجان کامل بسوزد و سیاه شود. سپس صبر کنید کمی خنک شوند و پوستشان را بکنید و جدا کنید.

بعد از پخت بادمجان ان ها را در ظرف مناسبی بریزید و با گوشتکوب خوب له کنید و کنار بگذارید.

نکته: اگر طعم دودی بادمجان را در میرزا قاسمی دوست ندارید می توانید بادمجان ها را پوست بگیرید و بگذارید در اب و نمک کمی خیس بخورد سپس خشک کنید و در روغن سرخ کنید.

 

مرحله دوم: برای راحت جدا شدن پوست گوجه ها ابتدا گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل یک قابلمه حاوی آب جوش بریزید. بعد از گذشت این زمان گوجه فرنگی ها را از آب جوش خارج کنید، پس از اینکه کمی سرد شدند پوست را آن ها را به راحتی جدا کنید.

یک تابه مناسب انتخاب کنید روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سیر ها را رنده کنید و به تابه اضافه کنید، چند دقیقه تقت دهید سپس زرد چوبه را روی سیر بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. حالا بادمجان ها را اضافه کنید و حدودا بیست دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی را رنده کنید و به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا آب گوجه تبخیر شود و میرزا قاسمی روغن بیندازد. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید روی حرارت خیلی کم هم بزنید تا سرخ شود سپس از روی حرارت کنار بگذارید.

 

مرحله سوم: در این مرحله درون تابه ای روغن بریزید و تخم مرغ ها را درون آن بشکنید. درب تابه رو بگذارید تا زرده تخمه مرغ بدون هم زدن بپزد. سپس مواد میرزا قاسمی که قبلا آماده کردیم درون ظرف سرو کنید و تخم مرغ پخته شده را روی آن بگذارید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *