تاس کباب

تاس کباب

تاس کباب یک غذای خوشمزه سنتی ایرانی است که تقریبا در تمام شهر های ایران طرفدار دارد. این غذا با گوشت قرمز یا حتی گوشت مرغ طبخ می شود. ممکن است طرز تهیه این غذا در شهر ها کمی متفاوت باشد. در مقاله ام تی فود طرز تهیه تاس کباب اصیل ایرانی را شرح خواهیم داد.

 

مواد اولیه مورد نیاز

توجه کنید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت تاس کباب برای چهار نفر می باشد.

  • چهار صد گرم گوشت گوسفندی
  • دو عدد گوجه فرنگی متوسط
  • دو عدد پیاز متوسط
  • یک عدد هویج
  • دو عدد سیب زمینی
  • نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به اندازه کافی
  • روغن  به میزان لازم
  • یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

 

طرز تهیه و طبخ

برای درست کردن تاس کباب سنتی و خوش طعم باید مراحل زیر را به طور کامل انجام دهید.

 

مرحله اول: ابتدا پیاز ها را بشویید و پوست بگیرید سپس به صورت نگینی خورد کنید و کنار بگذارید. درون تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود سپس پیاز ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شوند. حالا گوشت ها را به صورت مکعبی خورد کنید یا چرخ کنید و داخل تابه بریزید و هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند. دو لیوان آب جوش به گوشت اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

 

مرحله دوم: بعد از پخت گوشت یعنی زمانی که اب خیلی کمی باقی ماند یک تابه مناسب و کوچک انتخاب کنید و درون ان روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. یک قاشق رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رب سرخ و کمی تیره شود. به رب گوجه فرنگی کمی نمک، فلفل سیا و زرد چوبه اضافه کنید. حالا این ترکیب را روی گوشت بریزید.

 

مرحله سوم : در این مرحله از پخت تاس کباب باید سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید. بعد از این کار آن ها را به صورت ورقه ای خورد کنید. هویج را نیز بشویید و به صورت حلقه ای خورد کنید. سیب زمینی و هویج را روی گوشت و رب گوجه فرنگی بچینید سپس نصف لیوان آب جوش درون تابه بریزید و درت آن را بگذارید تا بپزد. بعد پخت سیب زمینی و هویج گوجه فرنگی ها را چهار قسمت کنید و درون تابه بیندازید تا حدودا پانزده دقیقه روی حرارت کم بپزد و تاس کباب روغن بیندازد. سپس تاس کباب را سرو کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *