خوراک گوشت و بادمجان

خوراک گوشت و بادمجان

خوراک گوشت و بادمجان یکی از غذا های سنتی و پر طرفدار کشور ترکیه استاین غذا با رسپی های متفاوت طبخ می شود. برای آموزش طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان با سایت ام تی فود همراه باشید.

 

مواد اولیه مورد نیاز

توجه نمایید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت خوراک گوشت و بادمجان برای چهار نفر است.

  • دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز
  • یک شاخه رزماری
  • دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • یک حبه سیر
  • یک عدد فلفل دلمه
  • سه عدد بادمجان
  • نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار کافی
  • روغن به میزان لازم
  • پودر دارچین و پاپریکا به مقدار کافی

 

طرز تهیه

برای تهیه و پخت خوراک گوشت و بادمجان خوش مزه باید مراحل زیر را انجام دهید.

 

مرحله اول: ابتدا بادمجان‌ ها را بشویید و پوست بگیرید، بعد روی بادمجان ها را به اندازه دو بند انگشت برش بزنید و تکه های برش خورده را به وسیله قاشق کوچک خالی کنید و کنار بگذارید. خیلی عمیق نباشد که بادمجان سوراخ شود. روی بادمجان ها نمک بریزید تا تلخی آن از بین برود. بعد از یک ساعت آن ها را در محلول آب و نمک به مدت چهل دقیقه بگذارید.

 

مرحله دوم: پیاز و سیر را نگینیی خورد کنید و داخل تابه حاوی روغن داغ بریزید و تفت دهید تا سبک شوند. حالا گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. فلفل دلمه را نگینی خورد کنید و به مواد اضافه کنید. اضافه بادمجان هایی که کنار گذاشته بودید و رزماری را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود در انتها یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، دارچین و زرد چوبه و بعد از آن نصف لیوان آب جوش بریزید تا سس گوشت غلیظ شود.

 

مرحله سوم:

دو تابه مناسب انتخاب کنید و روغن بریزید در یکی از تابه ها بادمجان ها را به خوبی سرخ کنید و در دیگری یک قاشق رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و باقی ادویه ها تفت دهید و در انتها حدود دو لیوان آب جوش بریزید و تا چند دقیقه ای بجوشد.

یک ظرف پیرکس انتخاب کنید بادمجان ها را روی آن بچینید و درون قسمت های برش خورده بادمجان مواد گوشتی بریزید تا پر شود. سسی که با رب گوجه فرنگی درست کردید را ته همین ظرف پیرکس بریزید و به مدت چهل دقیقه در فر با دمای صد و هفتاد و پنج درجه بگذارید تا بپزد و در نهایت خوراک گوشت و بادمجان را سرو کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *