خوراک گوشت و بادمجان یکی از غذا های سنتی و پر طرفدار کشور ترکیه استاین غذا با رسپی های متفاوت طبخ می شود. برای آموزش طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان با سایت ام تی فود همراه باشید.
مواد اولیه مورد نیاز
توجه نمایید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت خوراک گوشت و بادمجان برای چهار نفر است.
- دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده
- یک عدد پیاز
- یک شاخه رزماری
- دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
- یک حبه سیر
- یک عدد فلفل دلمه
- سه عدد بادمجان
- نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار کافی
- روغن به میزان لازم
- پودر دارچین و پاپریکا به مقدار کافی
طرز تهیه
برای تهیه و پخت خوراک گوشت و بادمجان خوش مزه باید مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول: ابتدا بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید، بعد روی بادمجان ها را به اندازه دو بند انگشت برش بزنید و تکه های برش خورده را به وسیله قاشق کوچک خالی کنید و کنار بگذارید. خیلی عمیق نباشد که بادمجان سوراخ شود. روی بادمجان ها نمک بریزید تا تلخی آن از بین برود. بعد از یک ساعت آن ها را در محلول آب و نمک به مدت چهل دقیقه بگذارید.
مرحله دوم: پیاز و سیر را نگینیی خورد کنید و داخل تابه حاوی روغن داغ بریزید و تفت دهید تا سبک شوند. حالا گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. فلفل دلمه را نگینی خورد کنید و به مواد اضافه کنید. اضافه بادمجان هایی که کنار گذاشته بودید و رزماری را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود در انتها یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، دارچین و زرد چوبه و بعد از آن نصف لیوان آب جوش بریزید تا سس گوشت غلیظ شود.
مرحله سوم:
دو تابه مناسب انتخاب کنید و روغن بریزید در یکی از تابه ها بادمجان ها را به خوبی سرخ کنید و در دیگری یک قاشق رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و باقی ادویه ها تفت دهید و در انتها حدود دو لیوان آب جوش بریزید و تا چند دقیقه ای بجوشد.
یک ظرف پیرکس انتخاب کنید بادمجان ها را روی آن بچینید و درون قسمت های برش خورده بادمجان مواد گوشتی بریزید تا پر شود. سسی که با رب گوجه فرنگی درست کردید را ته همین ظرف پیرکس بریزید و به مدت چهل دقیقه در فر با دمای صد و هفتاد و پنج درجه بگذارید تا بپزد و در نهایت خوراک گوشت و بادمجان را سرو کنید.
بدون دیدگاه