کوکو ژامبون

کوکو ژامبون

کوکو ژامبون یکی از غذا های است که همه دوست دارند این کوکو معمولا با سیب زمینی و زامبون تهیه می شود. در این مقاله ام تی فود طرز تهیه کوکو ژامبون را شرح خواهیم داد.

 

مواد اولیه مورد نیاز

توجه کنید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت کوکو ژامبون برای چهار نفر است.

  • صد و پنجاه گرم ژامبون
  • چهارصد گرم سیب زمینی
  • یک لیوان آرد
  • دویست و پنجاه پنیر موزارلا
  • سه عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • یک و نیم لیوان آرد سوخاری
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

 

طرز تهیه و پخت

برای تهیه کوکو ژامبون ساده اما نتیجه آن خوشمزه است فقط باید مراحل زیر را انجام دهید.

 

مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را بشویید سپس قابلمه مناسبی انتخاب کنید درون آن آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، حالا سیب زمینی ها را در قابلمه حاوی آب جوش بریزید تا بپزد. بعد از پخت سیب زمینی بگذارید کمی خنک تر شود سپس پوست آن ها را بگیرید و با گوشتکوب له یا رنده کنید. به پوره سیب زمینی یک عدد تهم مرغ به همراه آرد، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید. بهتر از با دست اینکار را انجام دهید مانند خمیر ورز دهید تا مواد دیگر به دست نچسبد.

 

مرحله دوم:

خمیر سیب زمینی را روی یک کاغذ روغنی پهن کنید به کمک یک قالب گرد خمیر را قالب بزنید تا کل خمیر تمام شود.  ژامبون ها را خورد کنید سپس آن ها را به همراه یک ورقه پنیر موزارلا رو یک ورقه خمیر که قالب زدید بچینید. در نهایت روی این مواد یک خمیر قالب زده شده دیگر بگذارید اطراف آن را با فشار انگشت به هم بچسبانید تا پنیر و ژامبون بین دو لایه خمیر حبس شوند.

 

مرحله سوم: در این مرحله سه کاسه مناسب انتخاب کنید در کاسه اول دو عدد تخم مرغ باقی مانده را بشکنید و هم بزنید تا از لختگی در بیاید و یک درست شود. در کاسه دوم  آرد معمولی و در کاسه سوم آرد سوخاری بریزید. کوکو ژامبون را که درست کردید به ترتیب ابتدا داخل آرد سپس تخم مرغ و در نهایت آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا به این سه مواد آغشته شوند.

یک تابه مناسب انتخاب کنید درون آن روغن بریزید و روی حرارت بگذارید بعد از داغ شدن روغن کوکو های ژامبون را در آن سرخ کنید و با آن یک ساندویچ خوشمزه آماده کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *