چلو کباب بختیاری یکی دیگر از غذا های پر طرفدار ایرانی است که اغلب به عنوان غذای شرکتی برای کارخانه ها، شرکت ها و… ارائه می شود. این غذا با ترکیب گوشت مرغ و گوشت قرمز که اغلب گوشت گوسفندی است، درست می شود. برای خواندن طرز تهیه چلو کباب بختیاری به روش رستورانی با ادامه مقاله کیترینگ ام تی فود همراه باشید.
مواد اولیه مورد نیاز
توجه کنید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت چلو کباب بختیاری برای چهار نفر است.
- 450 گرم گوشت گوسفندی
- 4 پیمانه برنج ایرانی
- 450 گرم فیله مرغ
- 2 عدد پیاز بزرگ
- 3 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
- روغن به میزان لازم
- 9 قاشق غذا خوری ماست چکیده
- 50 گرم کره
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- 8 عدد گوجه نسبتا کوچک
طرز تهیه و پخت
برای طبخ چلو کباب بختیاری باید مراحل زیر را انجام دهید .
مرحله اول: ابتدا مرغ و گوشت را بشویید سپس ابتدا مرغ را خورد کنید بعد از آن فیله گوشت را کمی بزرگ تر از مرغ مکعبی خورد کنید و درون کاسه مناسبی بریزید. سپس پیاز ها را پوست بگیرید، درشت به صورت خلالی خورد و در نهایت آنها را به گوشت اضافه کنید. نیمی از زعفران، کمی فلفل سیاه، نمک، چند قاشق روغن مایع و ماست چکیده را روی گوشت بریزید و با دست خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت چهار تا پنج ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
مرحله دوم: تا زمانی که مواد گوشتی درون یخچال استراحت می کنند برنج را بپزید برای این کار برنج را با کمی آب به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورد سپس یک قابلمه حاوی آب و مقداری نمک را روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس برنج را درون آن بریزید بعد از هفت تا ده دقیقه برنج را تست کنید اگر کاملا نرم باشد اما مغز آن کمی سفت باشد آماده آبکش کردن است برنج را آبکش کنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و کمی روغن ته آن بریزید و برای ته دیگ می توانید از نان یا سیب زمینی استفاده کنید. حدودا چهل دقیقه تا یک ساعت طول میکشد تا برنج دم بکشد. برنج را برای تعداد کم میتوانید به صورت کته نیز بپزید.
مرحله سوم: ابتدا در اخرین مرحله پخت چلو کباب بختیاری که می تواند یک غذای شرکتی خوب و کامل باشد، باید منقل را آماده کنید. زغال ها را یک دست روی آن بچینید، سپس یک تکه گوشت مرغ به سیخ بکشید و بعد یک تکه فیله گوسفند به همین ترتیب یکی در میان تمام گوشت ها را به سیخ بکشید و بعد با بیف کوب کمی آنها را بکوبید در نهایت روی حرارت منقل بگذارید تا خوب کباب شوند. در نهایت گوجه ها را هم کباب کنید. برنج را با زعفران باقی مانده تزیین کنید، سپس به همراه کباب بختیاری و گوجه سرو کنید.
بدون دیدگاه