چلو کباب برگ از غذاهای سنتی و کباب های خوش طعم ایرانی است که میتواند یک غذای شرکتی پرطرفدار نیز باشد. در این مقاله کیترینگ ام تی فود طرز تهیه چلو کباب برگ را آموزش می دهیم.
مواد اولیه مورد نیاز
توجه کنید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت و تهیه چلو کباب برگ برای چهار نفر است.
- چهار پیمانه برنج
- ششصد گرم گوشت راسته گوسفندی
- دو عدد پیاز
- پنج قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
- پنجاه گرم کره
- چهار عدد گوجه فرنگی
- روغن مایع به میزان لازم
- نم و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه
برای طبخ چلو کباب برگ اصیل ایرانی باید مراحل زیر را به دقت انجام دهید.
مرحله اول:
ابتدا گوشت را روی سطح مناسبی قرار دهید سپس با بیفتک کوب به خوبی بکوبید تا گوشت کاملا پهن و یکدست شود. ضخامت گوشت نیم سانتی متر باشد کافی است. حالا به عرض چهار انگشت گوشت را با چاقو برش بزنید تا برای کباب شدن اندازه مناسبی داشته باشد. در نهایت گوشت را درون کاسه مناسبی بریزید پیاز ها را نیز خلالی خورد کنید و به همراه پنج قاشق روغن، نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را به کاسه اضافه کنید و خوب با دست مخلوط کنید که گوشت کاملا به مواد آغشته شود. در نهایت روی ان سلفون بکشید و بین هشت تا ده ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند و مزه دار شود.
مرحله دوم:
تا زمانی که گوشت درون یخچال استراحت می کنند برنج را بپزید برای این کار برنج را با کمی آب به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورد سپس یک قابلمه حاوی آب و مقداری نمک را روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس برنج را درون آن بریزید بعد از هفت تا ده دقیقه برنج را تست کنید اگر کاملا نرم باشد اما مغز آن کمی سفت باشد آماده آبکش کردن است برنج را آبکش کنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و کمی روغن ته آن بریزید و برای ته دیگ می توانید از نان یا سیب زمینی استفاده کنید. حدودا چهل دقیقه تا یک ساعت طول میکشد تا برنج دم بکشد و در آخر برنج را با زعفران تزیین کنید. برنج را برای تعداد کم میتوانید به صورت کته نیز بپزید.
مرحله سوم:
در آخرین مرحله پخت چلو کباب برگ گوشت که می تواند یک غذای شرکتی خوب باشد گوشت را از یخچال خارج کنید روی سطح مناسبی بگذارید و با فشار آن را سیخ بکشید بعد از آن گوجه ها را از وسط نصف کنید و سیخ بزنید و کنار بگذارید.
نکته: بعد از سیخ کشیدن گوشت لبه ها آویزان می شود که بعد از خوردن حرارت به آن صاف می شود و جای نگرانی ندارد.
منقل را آماده کنید و زغال ها را یکدست روی آن بریزید سپس سیخ ها را روی آن بچینید و مداوم بچرخانید تا تمام گوشت به طور یکدست کباب شود. کره را روی حرارت کم ذوب و با مقداری زعفران کنید، بعد از پخت گوشت با برس مناسب این ترکیب را روی کباب ها بزنید. در نهایت چلو کباب برگ را به همراه مخلفات دلخواه سرو کنید.
بدون دیدگاه