چلو کباب لقمه نگینی جزوی از غذا های کبابی ایران است که در اغلب رستوران ها پر طرفدار است و سرو می شود. این غذا می تواند یک غذای شرکتی کامل و خوش طعم نیز باشد. در ادامه طرز تهیه این غذا را در سایت ام تی فود شرح می دهیم.
مواد اولیه مورد نیاز
توجه کنید که این مقدار مواد اولیه مناسب طبخ چلو کباب لقمه نگینی برای چهار نفر است.
- چهار پیمانه برنج ایرانی
- سیصد گرم گوشت چرخ کرده
- چهار عدد گوجه درشت
- دویست گرم فیله مرغ
- دو عدد پیاز بزرگ
- زعفران دم کرده سه قاشق غذا خوری
- روغن به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
نکته: بهتر است برای گوشت از ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی استفاده کنید.
نکته: حتما دوبار گوشت ها را چرخ کنید یکبار کافی نیست.
طرز تهیه
برای تهیه و طبخ چلو کباب لقمه نگینی باید مراحل زیر را به دقت انجام دهید
مرحله اول:
ابتدا پیاز ها را یک شب زودتر ریز رنده کرده و آب آن ها جدا کنید سپس درون یک صافی بریزید و درون یک ظرف درب دار بگذارید و درون یخچال قرار دهید تا کاملا آب آن جدا شود. بسیار مهم است که پیاز اصلا آب نداشته باشد.
گوشت را چرخ کنید سپس با مقداری نمک و فلفل درون یک کاسه مناسب ترکیب کنید به خوبی ورز دهید سپس روی آن سلفون بکشید و آن را نیز یک شب درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
مرحله دوم:
در مرحله دوم از پخت این غذای شرکتی و خوش مزه باید پیاز و پوشت را با هم ترکیب کنید به خوبی ورز دهید تا ترکیب چسبناک و یک دستی به دست آورید در نهایت قبل از یه سیخ کشیدن به مدت نیم ساعت مواد گوشتی را درون فریزر بگذارید. فیله مرغ را نیز نگینی برش بزنید و با مقداری نمک و زعفران بگذارید طعم دار شود.
تا زمانی که گوشت درون یخچال استراحت می کنند برنج را بپزید برای این کار برنج را با کمی آب به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورد سپس یک قابلمه حاوی آب و مقداری نمک را روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس برنج را درون آن بریزید بعد از هفت تا ده دقیقه برنج را تست کنید اگر کاملا نرم باشد اما مغز آن کمی سفت باشد آماده آبکش کردن است برنج را آبکش کنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و کمی روغن ته آن بریزید و برای ته دیگ می توانید از نان یا سیب زمینی استفاده کنید. حدودا چهل دقیقه تا یک ساعت طول میکشد تا برنج دم بکشد و در آخر برنج را با زعفران تزیین کنید. برنج را برای تعداد کم میتوانید به صورت کته نیز بپزید.
مرحله سوم:
منقل را آماده کنید سپس آتش زغال را برای چند ثانیه پخت اول کباب زیاد کنید. کباب ها را به سیخ بکشید، تکه های فیله مرغ را نیز لا به لای کباب بگذارید و کمی فشار دهید تا نریزد و به سرعت کباب ها را روی حرارت بسیار بالای زغال بگذارید و مداوم و سریع کباب را بچرخانید تا گوشت خود را بگیرد و سفت شود و دیگر نریزد. حالا حرارت را ملایم و کم کنید بگذارید هر دو طرف کباب لقمه نگینی به آهستگی کباب شود. گوجه ها را نیز کباب کنید و در نهایت چلو کباب لقمه نگینی را تزیین و سرو کنید.
بدون دیدگاه