جوجه چینی

جوجه چینی

جوجه چینی یک غذای محبوب بین المللی است که همانطور که میتوان حدس زد برای کشور چین است. برای سرخ کردن این غذا از پودر سخاری استفاده نمی شود بلکه از مرغ ها درون یک کاسه حاوی خمیر آبکی و شل غوطه ور می شوند و در نهایت سرخ می شوند. با این که این غذا به شدت خوشمزه و پر طرفدار است به عنوان غذای شرکتی مناسب نیست. به طور کلی فست فود ها ارزش غذایی پایین و کالری بالایی دارند و برای استفاده روزمره به هیچ عنوان مناسب نمی باشند. غذای شرکتی باید به اندازه کافی کربوهیدرات برای انرژی دادن داشته باشد و انواع ویتامین ها، سبزیجات و فیبر را دارا باشد.

در این مقاله سایت ام تی فود طرز تهیه جوجه چینی را مرحله به مرحله توضیح می دهیم.

مواد اولیه مورد نیاز

توجه نمایید این مقدار مواد اولیه برای تهیه جوجه چینی برای چهار نفر است.

دو عدد سینه مرغ

نصف لیوان شیر

دو عدد تخم مرغ

یک لیوان  ماء الشعیر کلاسیک

آرد گندم ، نمک و فلفل به اندازه کافی

یک قاشق چایخوری بکینگ پودر

یک قاشق چایخوری خمیر مایه فوری

یک عدد پیاز متوسط

یک عدد لیمو ترش تازه

روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم

 

طرز تهیه

مرحله اول:

در اولین مرحله از پخت جوجه چینی ابتدا شیر را درون قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا ولرم شود سپس خمیر مایه را اضافه کنید و مخلوط کنید تا حل شود، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. حالا سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید سفیده ها را با همزن به خوبی بزنید تا کف کند، سپس زرده تخم مرغ و ماء الشعیر  را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. بکینگ پودر و شیر حاوی  خمیر مایه را به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید در نهایت آرد را نیز کم کم اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. غلظت خمیر باید شبیه ماست باشد پس خیلی آرد اضافه نکنید که سفت شود، سپس نمک و فلفل سیاه بریزید و درب ظرف را ببندید و یک ساعت درون یخچال بگذارید.

 

مرحله دوم:

در مرحله دوم از پخت جوجه چینی باید مرغ ها را آماده کنیم. برای این کار ابتدا مرغ را به شکل نواری نسبتا نازک برش دهید سعی کنید تمام تیکه ها را یک اندازه برش دهید. پیاز  را خلالی خورد کنید و به همراه مرغ ها درون کاسه مناسبی بریزید، آب لیمو ترش، نمک، فلفل سیاه دو قاشق غذا خوری روغن به آنها اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. در نهایت روی آن سلفون بکشید و به مدت یک ربع تا بیست دقیقه درون یخچال بگذارید.

 

مرحله سوم:

این مرحله آخر پخت جوجه چینی است در این مرحله تابه گود و مناسبی انتخاب کنید مقدار زیادی در آن روغن بریزید و بگذارید داغ شود سپس مرغ ها را به خمیر آغشته کنید و درون روغن ذاغ بگذارید به گونه ای که در آن غوطه ور شود و سرخ شود. تمام مرغ ها را سرخ کنید و روی توری فلزی بگذارید تا روغن اضافه آن جدا شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *