تفاوت کباب سلطانی و بختیاری

تفاوت کباب سلطانی و بختیاری

کباب‌ ها از دسته غذاهای مورد علاقه ایرانیان می باشند، به گونه ای که حتی غذای شرکتی پر طرفداری نیز بوده و همیشه در منو غذایی کیترینگ ها وجود دارند. از کباب های معروف ایرانی کباب سلطانی و بختیاری هستند. در این مقاله سایت کیترینگ ام تی فود تفاوت کباب سلطانی و بختیاری را توضیح خواهیم داد.

 

تفاوت کباب سلطانی و بختیاری

با اینکه این دو کباب کاملا متفاوت هستند اما بسیاری از افراد این دو را با یکدیگر اشتباه میگیرند. در واقع کباب سلطانی فقط از گوشت قرمز تهیه می شود، اما کباب بختیاری از ترکیب گوشت قرمز و گوشت مرغ طبخ می شود. پس تفاوت کباب سلطانی و بختیاری در نوع گوشت کباب است. البته فرق های جزئی دیگری نیز دارند.

 

کباب سلطانی

 یکی از کباب‌ های سنتی و مشهور ایرانی است که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله استفاده می‌ شود. کباب سلطانی شامل یک سیخ کباب کوبیده و یک سیخ کباب برگ است که در کنار پلو زعفرانی سرو می‌ شود. این کباب جذاب یک غذای شرکتی کامل و خوش مزه است.

طرز تهیه

برای تهیه کباب سلطانی نیاز به مواد زیر داریم:

  • گوشت فیله‌ یا راسته 800 گرم
  • کره آبکرده 100 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زعفران حل‌کرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری
  • آب پیاز 2 قاشق سوپخوری

این مواد را با هم مخلوط کرده و بر روی سیخ قرار داده و سپس روی منقل بگذارید تا کباب شود.

کباب بختیاری

کباب بختیاری همان کباب چنجه است؛ با این تفاوت که تکه های گوشت و مرغ یکی در میان به سیخ زده می شوند. به دلیل اینکه مرغ زودتر از گوشت پخته می‌ شود، باید حتما گوشت بیات باشد یا اینکه تکه‌ های مرغ را گوشت کمی بزرگتر باشد تا در زمان پخت به اندازه یکدیگر پخته شوند. این کباب جذاب یک غذای شرکتی کامل و خوش مزه است.

طرز تهیه کباب بختیاری

برای تهیه کباب بختیاری نیاز به مواد زیر داریم:

  • فیله گوسفند یا گوساله 400 گرم
  • فیله مرغ 400 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • ماست 8 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 8 قاشق غذاخوری
  • زعفران 1 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • فلفل سیاه به میزان

ابتدا فیله مرغ را به اندازه کبابی برش بزنید و داخل یک کاسه بریزید. برای گوشت قرمز می‌ توانید از فیله گوساله یا راسته گوسفند استفاده کنید. گوشت قرمز را هم به همین صورت برش بزنید و به گوشت مرغ اضافه کنید. پیاز را می‌ توان به صورت خلالی خرد کنید یا اینکه آب پیاز را بگیرید و به کاسه اضافه کنید.

1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به کاسه اضافه کنید. و پس از آن ماست، روغن مایع، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. مواد را خوب زیر و رو بکنید تا مواد طعم دهنده به تمام نقاط گوشت برسند. پس از اینکه مواد را مخلوط کردید درب کاسه را با یک سلفون بپوشانید و برای مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. تا گوشت استراحت کرده و طعم دار شود.

پس از گذشت این زمان و طعم دار شدن گوشت کاسه را از یخچال خارج می کنیم. گوشت‌ ها را یکی در میان گوشت مرغ و گوشت قرمز سیخ می‌ کنیم. پس از اینکه تمام گوشت را به سیخ کشیدید زغال یا کباب پز را برای کباب کردن گوشت‌ ها آماده کنید. سیخ‌ ها را روی منقل بچینید در این بین کره را آب کنید و با بُرِس روی کباب‌ ها بزنید تا خشک نشود.

در کنار کباب بختیاری می‌ توانیم چند سیخ گوجه فرنگی و فلفل هم کباب کنید. در پایان کباب را با برنج یا نان سرو کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *