سالاد حبوبات به شما کمک می کند با دریافت کمترین کالری و کربوهیدرات پروتئین و کلسیم مورد نیاز بدنتان را تامین کنید. همچنین از خوش طعم ترین سالاد ها با ارزش غذایی بالا است.
در این مقاله ام تی فود می خواهیم با طرز تهیه و خواص سالاد حبوبات آشنا شویم.
مواد اولیه سالاد حبوبات
مواد اولیه : سالاد حبوبات از انواع حبوبات مثل نخود، عدس، لوبیا (کنسرو شده یا پخته شده در خانه)،سبزیجات(پیاز، خیار ترد، کاهو، کلم، جعفری و…) به همراه یک سس خوشمزه درست می شود.
این سالاد حبوبات همه کاره است می تواند به عنوان وعده اصلی یا پیش غذا یا همراه با غذا سرو شود. و می توانید با هرحبوباتی که در خانه دارید درست کنید.
- عدس یک قاشق سوپخوری
- لوبیا چیتی دو قاشق سوپ خوری
- نخود یک قاشق غذاخوری
- کاهو چهار برگ متوسط
- هویج یک عدد متوسط
- سرکه به اندازه کافی
- پونه کوهی جعفری و دیگر سبزی ها به دلخواه
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- ماش یک قاشق سوپخوری
- خیار دو عدد متوسط
- قارچ به دلخواه و قابل حذف
تمام حبوبات و قارچ را بپزید، کاهو کلم خیار و هویج را خورد کرده و با هم ترکیب کنید.
طرز تهیه سس سالاد
برای درست کردن سس سالاد حبوبات روغن زیتون را با سبزیجات را با کمی نمک، فلفل و سرکه ترکیب کرده و به سالاد اضافه کنید.
خواص حبوبات و سبزیجات
شواهد زیادی از مزایای سلامتی مصرف رژیم غذایی گیاهی و افزایش مصرف حبوبات حمایت می کند.
مصرف زیاد میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، آجیل و دانه ها به طور قابل توجهی با کاهش خطرات بیماری قلبی، فشار خون بالا، سکته مغزی و دیابت نوع 2 مرتبط است.
حبوبات گیاهان پروتئینی هستند که مقدار زیادی پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی مثل آهن، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، و ویتامین ها به ویژه ویتامین های گروه B دارند.
این حبوبات چربی خیلی کمی دارند و منبع پروتئین گیاهی و گلواسیدها محسوب می شوند.
حبوبات سرشار از موادی به نام فیتونوترینت ها هستند که با بیماری های مختلف مقابله می کنند.
تحقیقات نشان داده افرادی که دو بار یا بیشتر در هفته حبوبات خصوصاً نخود و لوبیا مصرف کنند، احتمال ابتلاء به سرطان روده بزرگ، پروستات، بروز بیماریهای قلبی عروقی و دیابت نوع دو در آنها کمتر میشود.
منبع مناسب ویتامین B9 بوده که در مادران باردار باعث رشد بهتر جنین می گردد، پس به خانم های باردار خوردن حبوبات توصیه می شود.
حبوبات برای سلامت قلب مفید است، زیرا میزان کلسترول مضر و همچنین میزان تریگلیسیرید را کاهش می دهد. محققان معتقدند افرادی که می خواهند جذب چربیهای اشباع شده را کاهش دهند می توانند حبوباتی مثل لوبیا، عدس را جایگزین گوشت قرمز نمایند.
حبوبات ارزش غذایی بالایی دارند که در بین آنها لوبیا پروتئین، فولیک اسید و فیبر بالاتری دارد و هضم آن راحت تر از سایر آن ها است.
کیترینگ mtfood این سالاد خوش طعم و پر خاصیت را در منوی غذایی خود برای سلامت شما عزیزان گنجانده است.
بدون دیدگاه