قطعا برای تمام خانواده ها این اتفاق بارها پیش می آید که غذا اضافه می ماند در نتیجه باید نگهداری از غذای مانده را تمام افراد بلد باشند که در مقاله ام تی فود به شما توضیح داده خواهد شد.
آموختن نگهداری از غذای مانده به ما کمک می کند تا از اصراف غذا جلوگیری کنیم، البته بهتر است حین پخت غذا حواسمان باشد که بیشتر از حد لازم از مواد اولیه در غذا استفاده نکنیم تا غذایی اضافه نماند.
چه مدت می توانید باقی مانده غذاها را با خیال راحت در یخچال نگهداری کنید؟
نگهداری از غذای مانده در یخچال 3 تا 4 روز در ظروف در دار و محکم ممکن است. پس از آن، خطر مسمومیت غذایی بالا می رود.
اگر فکر می کنید نمی توانید ظرف چهار روز باقی مانده غذا را بخورید، فوراً آنها را فریز کنید. باقی مانده های منجمد برای مدت طولانی ایمن می مانند. اما معمولا اگر ظرف 3 تا 4 ماه خورده شوند بهتر است.
پس از 3 تا 4 روز، میکروبهایی که باکتری نیز نامیده میشوند، ممکن است در غذای باقی مانده در یخچال شروع به رشد کنند. این رشد خطر مسمومیت غذایی را افزایش می دهد که بیماری ناشی از غذا نیز نامیده می شود.
باکتری ها معمولاً طعم، بو یا ظاهر غذا را تغییر نمی دهند. بنابراین نمی توانید تشخیص دهید که خوردن یک غذا خطرناک است یا خیر. اگر در مورد ایمنی غذا شک دارید، بهتر است آن را دور بریزید.
محدوده دمایی که باکتری ها به سرعت تکثیر می شوند چیست؟
برای نگهداری از غذای مانده نباید بگذارید در دمای خطر یعنی بین 40 درجه فارنهایت و 140 درجه فارنهایت (4 درجه سانتیگراد و 60 درجه سانتیگراد) مدت زیادی بماند.
هر چه غذا در این دما مدت بیشتری بماند احتمال مسموم شدن با خوردن آن افزایش میابد.
چگونه می توانم باقیمانده غذا را با خیال راحت دوباره گرم کنم؟
باقی مانده ها را دوباره گرم کنید تا دمای داخلی به 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) برسد. هنگام گرم کردن مجدد غذا را هم بزنید تا مطمئن شوید که غذا به طور یکنواخت گرم شود.
آرام پزها برای گرم کردن غذای باقیمانده پیشنهاد نمی شوند زیرا سرعت آهسته افزایش دما ممکن است باعث رشد باکتری شود.
باقی مانده های یخ زده باید قبل از پختن آب شوند. باقیمانده ها را با گذاشتن روی شعله آب نکنید.
می توانید با خیال راحت غذای منجمد را به سه روش ذوب کنید. می توانید آن را در مایکروویو قرار دهید، آن را به یخچال منتقل کنید تا در طول یک شب به آرامی آب شود یا آن را در دمای محیط قرار دهید.(البته به محض آب شدن یخ غذا آن را گرم کنید.
بدون دیدگاه