سالاد ماکارونی مرغ

سالاد ماکارونی مرغ

سالاد ماکارونی مرغ بهترین سالاد ماکارونی است. یک سس خامه ای ماکارونی نرم، سبزیجات و مرغ خرد شده که ترکیب آنها بسیار لذیذ است.
در حالی که برای سالاد ماکارونی هیچ منشأ مشخصی وجود ندارد، نظریه‌ های متفاوتی در مورد منشا این سالاد دارد. برخی از مورخان و سر آشپز ها مانند کلودیا رودن منشأ سالاد ماکارونی را به یهودیان ایتالیایی در امپراتوری روم باز می‌گردانند، که از ماکارونی سرد استفاده می‌کردند.

البته نسخه مدرن سالاد ماکارونی که از رشته فرنگی ماکارونی استفاده می‌کند به سال ۱۹۱۴ در یک دستور پخت آمریکایی برمی گردد.

در مقاله ام تی فود توضیحات کاملی درمورد دستور پخت سالاد ماکارونی مرغ به شما می دهیم.

مواد مورد نیاز

سالاد ماکارونی مرغ مواد اولیه آسانی دارد که معمولا در هر آشپز خانه ای پیدا می شود.

مواد اولیه:

ماکارانی به اضای هر فرد یک مشت

سینه مرغ

نمک و فلفل سیاه

فلفل دلمه سبز یا هر رنگی

خیار شور

کنسرو ذرت

روغن

نخود فرنگی

پیاز کوچک یک عدد

کلم قرمز(اختیاری)

مواد اولیه سس سالاد ماکارونی مرغ:

ماست چکیده

سس مایونز

آب لیمو ترش

آویشن

نمک و فلفل سیاه

هویج

سالاد ماکارونی مرغ

طرز تهیه

تهیه سالاد ماکارونی مرغ در چهار مرحله

مرحله اول: ابتدا تا نصف یک قابلمه آب بریزید و یک قاشق نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت بالا بگذارید تا آب به جوش آید.برای سریع تر به جوش آمدن آب حتما درب قابلمه را بگذارید. بعد جوش آمدن ماکارونی های خود را در آب ریخته و هم بزنید.

نکته: تا هفت دقیقه اول مرتب ماکارونی ها را در آب هم بزنید تا به هم نچسبند.

مرحله دوم: مرغ ها را به شکل مکعب های کوچک خورد کنید و پیاز را رنده کنید. سپس در تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. پیاز ها را در تابه بریزید و هم بزنید تا کمی سبک شوند، سینه مرغ های خورد شده را اضافه کنید و درب تابه را بگذارید. بعد از پنج دقیقه نمک و فلفل اضافه کنید و مرغ ها را هم بزنید بعد چند دقیقه نصف استکان آب در تابه بریزید و درب آن را بگذارید.

بعد پنج دقیقه فلفل دلمه ای را ریز خورد کنید همراه نخود فرنگی به مرغ اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را بیشتر کنید کمی مرغ ها را با مخلفات تفت دهید و سپس حرارت را خاموش کنید.

مرحله سوم : ماکارونی ها را در صورتی که خوب پخته باشند آبکش کنید و کنار بگذارید حالا باید سس سالاد را آماده کنیم.

به یک اندازه ماست چکیده و سس مایونز در کاسه بریزید کمی آبلیموی تازه، نمک و فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و حسابی هم بزنید. کمی هویج و خیار شور رنده کنید و به سس اضافه کنید.

 

مرحله چهارم: یک ظرف بزرگ درب دار برای ترکیب کل مواد انتخاب کنید ماکارونی ها، مرغ با مخلفات و سس را در ظرف بریزید و کامل هم بزنید.

درب ظرف را ببندید و در یخچال بگذارید. بعد چند ساعت آماده سرو است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *