سالاد مرغ و کرفس یکی از سالاد های پر طرفدار دنیا است که گاهی در ساندویچ ها به خصوص ساندویچ های خانگی و سالم استفاده می شود.
این سالاد را با هر سسی که دوست داشتید می توانید سرو کنید همراه غذا هایتانف البته پیشنهاد ما سس واسابی تاهینی است.
طرز تهیه این سالاد مرغ و کرفس با سس مورد نظر را در ادامه مقاله ام تی فود بخوانید.
مواد اولیه مورد نیاز سالاد
برای درست کردن سالاد مرغ و کرفس شما به مواد زیر نیاز دارید البته اگر تهیه مواد اولیه سس سالاد برایتان سخت بود می توانید هر سسی که دوست داشتید برای جایگزین استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
- 2 عدد سینه مرغ کوچک بدون استخوان و بدون پوست
- نمک به مقدار لازم
- ¼ فنجان آب لیمو ترش تازه، به اضافه قاچ های لیمو ترش، برای سرو (3 تا 4 لیموترش)
- ¼ فنجان تاهین
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب واسابی
- 2 حبه سیر، رنده شده
- ½ قاشق چایخوری شکر دانه ریز
- 8 تا 10 ساقه کرفس، به اضافه ½ فنجان برگ کرفس
- دانه کنجد، برای سرو
طرز تهیه سالاد
برای تهیه سالاد مرغ و کرفس لازم است پنج مرحله زیر را انجام دهید.
مرحله اول:
در یک قابلمه متوسط، سینه های مرغ را با حدود کمی آب بپوشانید و با 2 قاشق غذاخوری نمک مزه دار کنید. روی حرارت زیاد بگذارید بجوشد، سپس روی حرارت ملایم بجوشانید تا مرغ بپزد، حدود 20 دقیقه زمان لازم است. پس از پخته شدن مرغ، آن را از قابلمه خارج کرده و بگذارید خنک شود.
مرحله دوم:
در حالی که مرغ سرد می شود، سس را درست کنید: در یک کاسه متوسط، آب لیموترش، تاهینی، رب واسابی، سیر، شکر و ¼ فنجان آب را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم:
کرفس را به شکل مکعبی برش دهید، سپس قطعات مکعبی را از طول برش دهید تا نازک شود و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
مرحله چهارم:
با استفاده از دو چنگال یا با دست مرغ را به اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه کرفس به کاسه منتقل کنید.
مرحله پنجم:
سس را روی مرغ و کرفس بریزید و تا کامل روی آن را بپوشاند. سپس روی سس را با برگ کرفس و دانه های کنجد تزیین کرده در نهایت با تکه های لیمو ترش سرو کنید.
بدون دیدگاه