پیتزا ایتالیایی چیست؟ سبک های مختلفی از پیتزا ایتالیایی بر اساس منطقه و روش وجود دارد.
در ناپل: ناپل محل تولد خود پیتزا است و در آنجا نان و خود پیتزا نازک و انعطاف پذیر است! پوشیده از گوجه فرنگی تند، اغلب یک پیتزای ساده مارگریتا است. تعریف ما از پیتزا ایتالیایی این است: پیتزا با طعم های ساده و نان نازک و لطیف که در فر بسیار داغ پخته می شود.
دستور تهیه مقاله ام تی فود بسیار ساده است: یک نان کامل، سس گوجه فرنگی تند، موزارلای تازه و یک پستوی ریحان خانگی که ترکیب آنها در نهایت سادگی خوش مزه است.
سنگ پیتزا چیزی است که پوسته پیتزا ایتالیایی را از بیرون ترد و از داخل آن نرم می کند. اگر ابزار مخصوص پیتزا ایتالیایی را دارید که عالی است اما اگر ندارید نگران نباشید، در فر معمولی خودتان نیز می توانید آن را بپزید.
طرز تهیه خمیر پیتزا
همه چیز با یک خمیر پیتزا ایتالیایی خوب شروع می شود. برای داشتن خمیر خوب باید از آرد عالی استفاده کنیم، آرد اصلی خمیر پیتزای ایتالیایی Tipo 00 است. اگر این آرد در دسترستان نبود از آرد همه منظوره استفاده کنید.
در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. مخمر را به آب گرم اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا حباب یا کف ظاهر شود. آب مخمر را به آرامی داخل ظرف آرد بریزید و همزمان با قاشق هم بزنید. وقتی تمام آب اضافه شد، روغن زیتون را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شود و خمیر را ورز دهید. خمیر را به سینی ای که آرد پاشی شده است منتقل کنید. حدود 10 دقیقه با دست ورز دهید تا خمیر یکدست و کشدار شود سپس برای زمان استراحت به شکل یک توپ بغلتانید و زیر دو طرف آن را جمع کنید و با یک حوله مرطوب به مدت 30 تا 60 دقیقه استراحت دهید.
حجم خمیر دو برابر که شد، حالا به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید، سپس مقداری روغن زیتون به روی هر قسمت ا اضافه کنید و اجازه دهید حداقل 2 ساعت با پارچه مرطوب استراحت کنند.
طرز تهیه مواد پیتزا
مواد پیتزا ایتالیایی ساده است به گوجه سرخ شده، سیر، پونه کوهی و کمی نمک و فلفل نیاز داریم.
گوجه ها را پوست بگیرید به قطعات درشت خورد کنید سپس در تابه آن ها را سرخ کنید. حالا تمام ترکیبات را داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید.
طرز تهیه پستو
پستوی خانگی بسیار با کیفیت و خوش طعم است . این دستور پستو که ما استفاده کردیم بهترین دستور پخت پستو ریحان است. از مخلوط کردن برگ های ریحان تازه، آجیل کاج، پنیر پارمزان، آب لیمو و روغن زیتون در غذا ساز درست میشود و در نهایت تبدیل به خمیر سبز روشنی می شود.
طرز پخت پیتزا
فر را روشن کنید تا داغ شود سپس خمیر پیتزا را روی سینی ای که قرار است داخل فر برود پهن کنید، بهتر است روی سینی را با کمی روغن چرب کنید.
سس گوجه را با قاشق روی خمیر پیتزا ایتالیایی پخش کنید.
پنیر موزارلا را به شکل مکعب های کوچک برش دهید و روی سس خمیر پیتزا بگذارید.
پیتزا را داخل فر بگذارید حدود 5 تا 7 دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد. بعد از پخت پستو را روی پیتزا بریزید و سرو کنید.
بدون دیدگاه