لوبیا پلو

لوبیا پلو

لوبیا پلو یکی از غذا های سنتی و قدیمی ایرانی است. بین مردم این غذا پر طرفدار است و معمولا با گوشت چرخ کرده درست می شود. در این مقاله کیترینگ ام تی فود می خواهیم طرز تهیه لوبیا پلو را شرح دهیم.

 

مواد اولیه مورد نیاز

توجه نمایید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت لوبیا پلو برای چهار نفر است.

  • چهار پیمانه برنج
  • دو حبه سیر
  • دو عدد گوجه فرنگی
  • سیصد و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز بزرگ
  • سه پیمانه لوبیا سبز
  • دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به اندازه کافی
  • روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه و پخت

برای پخت لوبیا پلو خوش مزه باید مراحل زیر را به دقت انجام دهید.

 

مرحله اول: ابتدا لوبیا سبز را بشویید، خشک و سپس خورد کنید و کنار بگذارید. پیاز را نگینی خورد یا می توانید رنده کنید، سپس روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید پیاز ها را به روغن اضافه کنید و تفت بدید. سیر را ریز خورد کنید و درون تابه بریزید. بعد دو دقیقه گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید. گوجه فرنگی ها را ریز خورد کنید بعد از تغییر رنگ گوشت به تابه اضافه کنید و هم بزنید. بعد تفت دادن و پخت تقریبی گوشت و تبخیر آب گوجه فرنگی ، لوبیا سبز ها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود و بپزد.

رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن داغ تفت دهید تا سرخ شود بعد به آن نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه اضافه کنید و آن را به تابه حاوی گوشت و لوبیا اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید و از روی حرارت تابه را بردارید.

 

مرحله دوم:

در این مرحله از پخت لوبیا پلو در قابلمه ای آب و کمی نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید سپس برنج ها را به ان اضافه کنید بهد هفت تا ده دقیقه برنج را تست کنید اگر برنج نرم شده باشد اما مغز آن سفت باشد آماده آبکش کردن است. بعد آبکشی برنج از نان لواش یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید روغن ته آن بریزید و ته دیگ را بگذارید. لایه لایه برنج و مواد گوشتی را به نوبت در قابلمه بریزید و بگذارید بین چهل دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.

اگر دوست داشتید بعد دم کشیدن برنج روی ان کمی کره آب شده بریزید و در نهایت لوبیا پلو را سرو کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *