کوکو سبزی

کوکو سبزی

کوکو سبزی یکی از انواع کوکو است که مواد اصلی آن تخم مرغ و سبزی های معطر مانند شوید و تره است که گاهی گشنیز، شنبلیله و اسفناج یا برگ چغندر اضافه می شود. این مواد همراه سیر، پیاز، نمک و ادویه در تابه حاوی روغن داغ سرخ می شود. در این مقاله ام تی فود طرز تهیه کوکو سبزی را شرح خواهیم داد.

 

مواد اولیه مورد نیاز

توجه کنید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت کوکو سبزی برای چهار نفر است.

  • پانصد گرم سبزی کوکویی
  • سه عدد تخم مرغ
  • یک عدد پیاز
  • نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم
  • یک قاشق غذا خوری زرشک(قابل حذف)
  • دو قاشق غذا خوری گردو( قابل حذف)

طرز تهیه

برای تهیه سبزی کوکوی اصیل ایرانی در مرحله اول:

ابتدا سبزی ها را بشورید، بگذارید خشک شود سپس ریز خورد کنید. سیزی ها را در تابه ای حاوی روغن داغ کمی تفت دهید تا سرخ شود. اگر نمی خواهید کوکو سبزی شما خیلی تیره و سیاه شود نباید زیاد سبزی را سرخ کنید. سبزی را کنار بگذارید تا خنک شود.

 

در مرحله دوم: زرشک ها را به مدت یک ربع تا نیم ساعت در آب خیس میکنیم تا نرم تر شود. تخم مرغ ها را در یک کاسه مناسب بشکنید، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود. مغز گردو ها را خورد کنید همراه با زرشک و سبزی درون تخم مرغ ها بریزید و ترکیب کنید.

نکته: اگر مواد کوکو سبزی بنظر خیلی آبکی و شل بود مقدار کمی آرد می توانید به مواد اضافه کنید تا سفت شود.

نکته: توجه کنید که اضافه کردن گردو و زرشک اختیاری است و با توجه به سلیقه خود می توانید هر کدام را که دوست نداشتید حذف کنید.

 

در مرحله سوم: یک تابه مناسب بردارید مقداری روغن مخصوص سرخ کردن درون تابه بریزید و بگذارید روی حرارت تا داغ شود. مواد کوکو را با دست حالت دهید و آرام درون تابه بگذارید. بعد چند دقیقه آن ها را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. بعد از سرخ کردن تمام کوکو سبزی آن را با گوجه خیار شور و ماست به همراه نان سرو کنید.

 

 

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *