کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی یکی از غذا های نونی بسیار پر طرفدار ایرانی است. این غذا بسیار راحت و سریع حاضر می شود اما طعم عالی ای دارد معمولا همه آن را دوست دارند. در این مقاله ام تی فود طرز تهیه کوکو سیب زمینی را به روش اصولی شرح خواهیم داد.

 

مواد اولیه مورد نیاز

توجه کنید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت کوکو سیب زمینی برای چهار نفر است.

  • سه عدد تخم مرغ
  • پنج عدد سیب زمینی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
  • یک عدد پیاز
  • نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
  • نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز و زیره
  • روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه و پخت

کوکو سیب زمینی را می توان هم با سیب زمینی آب پز و هم با سیب زمینی خام رنده شده درست کرد. با توجه به سلیقه خود انتخاب کنید و مراحل زیر را انجام دهید.

 

مرحله اول: ابتدا سیب زمینی را اگر می خواهید آب پر کنید بشویید  و داخل قابلمه حاوی آب جوش بیندازید تا سیب زمینی ها تقریبا هفتاد درصد بپزند در واقع نیم پز شوند. بپزند. اما اگر نمی خواهید این کار را بکنید سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس آب آن را بگیرید. بعد از پخت سیب زمینی بگذارید سرد شود سپس پوست آن را بگیرید و با گوشتکوب له یا اینکه رنده کنید و داخل ظرف مناسبی بریزید.

 

مرحله دوم: پیاز را پوست بکنید و رنده کنید آب پیاز را بگیرید و دور بریزید سپس پیاز ها را به سیب زمینی خام یا آب پزی که رنده کردید اضافه کنید. تخم مرغ ها را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ کاملا با مواد ترکیب شود. در این مرحله نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه، پودر آویشن، تخم گشنیز و زیره را به به مواد کوکو سیب زمینی اضافه کنید و ترکیب کنید تا یکدست شود.

نکته: هر کدام از ادویه هایی را که دوست نداشتید می توانید حذف کنید.

 

مرحله سوم: در این مرحله یک تابه مناسب انتخاب کنید، درون آن روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس یک قاشق پر از مواد روی دست هایتان بریزید و با دست به آن حالت دهید . بعد از داغ شدن روغن مواد کوکو سیب زمینی را به آرامی درون تابه بگذارید تا سرخ شود. تمام مواد را نوبتی سرخ کنید و همراه نون، گوجه، خیار شور و کاهو سرو کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *