چلو کباب دیگی

چلو کباب دیگی

چلو کباب دیگی از کباب های سنتی ایران است که بسیار غذای سالم و مقوی ای محسوب می شود. آشپز ها این کباب را در گذشته درون دیگ های سفالی طبخ می کردند و یکی از لذیذ ترین غذا ها است. این غذای سالم سلیقه و مورد تایید افراد زیادی است و یک نوع غذای شرکتی نیز می تواند محسوب شود. برای خواندن طرز تهیه چلو کباب دیگی با سایت کیترینگ ام تی فود همراه باشید.

 

مواد اولیه مورد نیاز

دقت نمایید که این مقدار مواد اولیه مناسب پخت چلو کباب دیگی برای چهار نفر است.

  • چهار پیمانه برنج
  • پنج عدد گوجه فرنگی
  • یک قاشق چایخوری جوز هندی
  • هفتصد گرم گوشت چرخ کرده
  • دو عدد سیب زمینی
  • یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذا خوری آب لیمو ترش
  • دو عدد پیاز درشت
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • روغن به میزان لازم
  • یک قاشق غذا خوری زعفران

 

طرز تهیه و پخت

این غذای سالم یکی از بهترین غذا های شرکتی است، برای پخت چلو کباب دیگی اصیل ایرانی باید مراحل زیر را به دقت انجام دهید.

 

مرحله اول:

در ابتدا یکی از پیاز ها را رنده کنید و درون یک کاسه مناسب با گوشت چرخ کرده ترکیب کنید. سپس نمک، فلفل سیاه زردچوبه و جوز هندی را به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید. توجه کنید که آب پیاز را بعد از رنده کردن جدا کنید. مواد گوشتی کباب را با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند ممکن است تا ده دقیقه طول بکشد. در نهایت روی کاسه سلفون بکشید و به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.

 

مرحله دوم:

در این مرحله آن پیاز باقی مانده را خلالی خورد کنید سپس درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود و پیاز ها را داخل روغن کمی سرخ کنید تا سبک شوند. مقداری زرد چوبه بریزید و باز هم بزنید تا یکدست و سرخ شوند. یک قاشق رب گوجه فرنگی به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید. مواد کباب را از یخچال خارج کنید و به شکل دلخواه با دست فرم دهید و روی پیاز ها بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا سرخ شود سپس برگردانید تا سمت دیگر کباب نیز سرخ شود. تمام مواد گوشتی را به همین شکل سرخ کنید.

 

مرحله سوم:

گوجه فرنگی ها را نصف کنید و ته تابه بچینید تا آب آن بخار شود سپس درب تابه را بگذارید تا کباب ها کامل پخته شوند، چند دقیقه قبل از خاموش کردن شعله زیر تابه آب لیمو را اضافه کنید. سپس سیب زمینی ها را خلالی خورد کنید و سرخ کنید. در این مرحله از پخت چلو کباب دیگی باید برنج را نیز بپزید، پس برنج را با کمی آب به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورد سپس یک قابلمه حاوی آب و مقداری نمک را روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس برنج را درون آن بریزید بعد از هفت تا ده دقیقه برنج را تست کنید اگر کاملا نرم باشد اما مغز آن کمی سفت باشد آماده آبکش کردن است برنج را آبکش کنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و کمی روغن ته آن بریزید و برای ته دیگ می توانید از نان یا سیب زمینی استفاده کنید. حدودا چهل دقیقه تا یک ساعت طول میکشد تا برنج دم بکشد. برنج را برای تعداد کم میتوانید به صورت کته نیز بپزید و با زعفران تزیین کنید. در نهایت چلو کباب دیگی را در به همراه سیب زمینی سرو کنید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *