فیله سوخاری

فیله سوخاری

فیله سوخاری یکی از فست فود های بین المللی پر طرفدار و معروف است که تقریبا در تمام دنیا طبخ و تهیه می شود. با اینکه فیله مرغ حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است این غذا غذای شرکتی مناسبی محسوب نمی شود. زیرا مانند تمام فست فود ها درصد چربی بالایی دارد و جزو غذا های سالم به شمار نمیرود همچنین به اندازه کافی دارای کربوهیدرات و فیبر نیز نمی باشد. در این مقاله سایت ام تی فود دستور تهیه فیله سوخاری را شرح می دهیم.

 

مواد اولیه مورد نیاز

توجه نمایید این مقدار مواد اولیه مناسب تهیه فیله سوخاری برای چهار نفر می باشد.

  • هفتصد گرم فیله مرغ
  • دو حبه سیر
  • دو قاشق سس کچاپ
  • یک پیمانه آب سرد
  • یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • یک قاشق چایخوری پودر آویشن
  • سه قاشق غذا خوری آب لیمو ترش
  • یک پیمانه آرد سفید
  • یک عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

 

طرز تهیه

مرحله اول: در مرحله اول از پخت فیله سوخاری فیله های مرغ را به شکل نواری به ضخامت یک سانتی متر برش بزنید. سیر را ریز خورد کنید و همراه با برش های مرغ درون یک کاسه بریزید. لیمو ها را نصف کنید و فشار دهید و آب لیمو را  به همران مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. روی کاسه سلفون بکشید چند ساعت درون یخچال بگذارید.

 

مرحله دوم: در دومین مرحله از تهیه فیله سوخاری در یک کاسه مناسب تخم مرغ را بشکنید سپس پودر آویشن، آرد، پودر پاپریکا، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب با چنگال هم بزنید و آب سرد را کم کم داخل این ترکیب بریزید تا غلظت آن شبیه ماست شود آب بیشتری نریزید که شل شود. در نهایت سس کچاپ را نیز اضافه کنید و باز مخلوط کنید. حالا به جز ترکیبی که آماده کردید یک کاسه آرد نیز در کنار دست خود بگذارید.

 

مرحله سوم: در آخرین مرحله طبخ فیله سوخاری یک تابه گود کوچک انتخاب کنید و درون آن مقدار زیادی روغن بریزید و بگذارید روی حرارت داغ شود سپس فیله مرغ را از یخچال خارج کنید هر تکه مرغ را ابتدا درون مایع خمیری که درست کردیم و سپس درون آرد فرو ببرید و بغلطانید تا خوب به این مواد آغشته شوند سپس دوباره این کار را تکرار کنید فیله را درون مایع خمیری و دوباره درون آرد بغلطانید و در نهایت درون روغن داغ بگذارید و بگذارید خوب سرخ و طلایی شود همه فیله مرغ ها را به همین روش سوخاری و در نهایت سرو کنید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *